reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Dziewczyny,doradzcie-Maja nie chce pic mleka!Ani z butelki,ani z kubka,ani ze strzykawki (a uwielbia pic ohydne syropy ze strzykawki)....Jak namocze chleb w mleko to tez odrzuca.Kaszke je tylko taka bardzo gesta,jak nie wyczuje w niej mleka.
No wiec daje jej serki,jogurciki,ale przeciez ile mozna?!

Majka a może ząbki jej idą... i tak na chwilę odstawiła mleko? Nie wiem co Ci doradzic... mam nadzieje że jej to szybko minie... albo może gardełko ją boli...:confused2:

Maajka a probowalas przez sen? mojej kolezanki synek tez nie chce i udaje jej sie wcisnac mu jedna butle przez sen:tak:
no chyba ze to chwilowe tak jak Darunia napisala przez zabki...Bruno wtedy tez mniej jadl mleka a lyzeczka wogole...

Ja dzisiaj mam tak obolałe piersi (sutki), że serio zastanawiam się nad odstawieniem ale szkoda mi Jaśka bo o 15 włącza mu się radar i zaczyna mnie szukać a jak widzi że jestem to wspina się i grzebie pod bluzką lub wali rączką :tak: a w nocy ja zaspana i wygodnie mi dać cyca i spać dalej niestety nie chce dać sie odlożyć do łóżeczka i śpi z nami (wiem, że źle robię) ale chyba w sierpniu jak m będzie miał urlop to zaczniemy starania o odstawianie i samodzielne zasypianie bo sama w maju nie dałam rady :no:

Dziewczyny,tez sie zastanawiam,czy to nie przez zabki,ale inne rzeczy,stale produkty w miare ladnie je.Tylko mleka nie chce....

reklama
Do góry