magdalenkakol
Fan(ka)
- Dołączył(a)
- 12 Sierpień 2005
- Postów
- 3 933
Porcję 250 ml budyniu można przygotować w następujący sposób: w 50 ml wody rozprowadź pełną łyżeczkę mąki ziemniaczanej i pół łyżeczki cukru, wlej do 100 ml wrzącej wody i gotuj przez 2–3 minuty mieszając. Odstaw do ostygnięcia. W 100 ml przegotowanej i przestudzonej wody rozpuść odmierzoną ilość mleka modyfikowanego na porcję 250 ml, a następnie dokładnie wymieszaj z ugotowanym i ostudzonym budyniem. Taki deser będzie z pewnością bardzo smaczny i zdrowy.
tylko tutaj wyraziłam swoje zdanie
mam nadzieję 
chciałam zapytać się Was drogie mamy jakiego mleczka dodajecie do kaszki? Jutro i tak spytam pediatrę jednak chciałabym znać też Wasze opinie :-)