Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i u mnie wylazlo zapalenie...piers przy sutku czerwona i kawalego od tez :/ Boli przy kazdym ruchu ciala. Na szczescie temperatura tyllko 38st...choc w nocy czulam ze jest znacznie wyzsza...Co za cholersto...mnie też dzisiaj jedna pierś boli, obawiam się, ze coś się kroi niedobrego. Robię ciepłe oklady ale to chyba nie wystarczy
mi cale szczęście przeszlo. Nalałam sobie gorącej wody w butelkę i tą gorącą butelką pierś sobie wałkowałam, potem ściagnęłam mleko i rano juz ok.No i u mnie wylazlo zapalenie...piers przy sutku czerwona i kawalego od tez :/ Boli przy kazdym ruchu ciala. Na szczescie temperatura tyllko 38st...choc w nocy czulam ze jest znacznie wyzsza...Co za cholersto...
Ja na Twoj sposob nie wpadlam :/ Oj jak Ci zazdroszcze...mnie boli i boli a Alan czywiscie z tej piersi nie chce za bardzo jesc :/mi cale szczęście przeszlo. Nalałam sobie gorącej wody w butelkę i tą gorącą butelką pierś sobie wałkowałam, potem ściagnęłam mleko i rano juz ok.
zmniejszył mi sie rozmiar od czasu wprowadzenia stałych posiłkow...

badziewie