Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w zasadzie jem wszystko bo moja corka nie ma zadnej alergii (przynajmniej niczego takiego nie zauwazylam)pytalam nawet o to jedzenie ostatnio pediatre i podobno nalezy jezeli dziecku nic nie dolega wszystkiego probowac bo dziecko w pokarmie dostaje te alergeny tak jakby pod oslona i przez to moze sie do nich przyzwyczaic i pozniej nie bedzie problemow jak juz bedzie jadlo normalne potrawy Mi pediatra też kazała jeść wszystko, oprócz cytrusów, kapuchy kiszonej i strączkowych. Alergia u dzieci "wybija się" podobno dopiero po 5. tyg. ż.dziewczyny nie zazdroszcze tej dietyja w zasadzie jem wszystko bo moja corka nie ma zadnej alergii (przynajmniej niczego takiego nie zauwazylam)pytalam nawet o to jedzenie ostatnio pediatre i podobno nalezy jezeli dziecku nic nie dolega wszystkiego probowac bo dziecko w pokarmie dostaje te alergeny tak jakby pod oslona i przez to moze sie do nich przyzwyczaic i pozniej nie bedzie problemow jak juz bedzie jadlo normalne potrawy
tylko uwazajcie na tego kurczaka z marchewka polozna od laktacji mowiala mi ze marchewka bardzo czesto uczula (nie tyle marchewka a to czym ja podsypuja ) a kurczaki wiadomo teraz faszeruje sie tyloma hormonami ze wcale nie sa zdrowe chyba ze macie dostep do wiejskich kurakow ;-)
Mi pediatra też kazała jeść wszystko, oprócz cytrusów, kapuchy kiszonej i strączkowych. Alergia u dzieci "wybija się" podobno dopiero po 5. tyg. ż.
Hmmmno nie w każdtym prypadku na pewno - moja Ela uczulenie na jelp wykazała w 5 dobie życia, a skórne objawy alergii na mleko - jak miala 3 tygodnie już były rozwinięte :-( bo mam zapisek, że wtedy poszłam do pediatry spytać co to...
A jak powiedziałam pediatrze, że po pomidorze małej wyszły plamy, to powiedziała, że nie możliwe, bo za wcześnie 
Tylko mala jest teraz przyzwyczajona do butli wiec nie wiem jak bedzie reagowala na sutki jak wroci ze szpitala.