reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersia

Ja jeszcze nie dostalam @ i mysle, ze to nie ma znaczenia, czy dziecko przesypia noce, czy nie, po prostu @ moze sie pojawic wczesniej, a moze jak sie skonczy karmic piersia:)

może miec znaczenie, bo przespana noc oznacza dłuższą przerwę w karmieniu, co oznacza spadek poziomu prolaktyny w organizmie kobiety, co umożliwia jajeczkowanie, co sprawia, że przychodzi @ ..

reklama
może miec znaczenie, bo przespana noc oznacza dłuższą przerwę w karmieniu, co oznacza spadek poziomu prolaktyny w organizmie kobiety, co umożliwia jajeczkowanie, co sprawia, że przychodzi @ ..

Ale moja mala przesypiala prawie nocki jak skonczyla 3 m-ce i nie dostalam... teraz sie wybudza czesto, ale mam juz mniej mleka niz kiedys, wiec nie dojada. Nie zastanawialam sie z naukowego punktu widzenia, odpowiedzialam co mysle z mojego punktu widzenia. Ale ok, moze to ma znaczenie.

A ja mam do pytanie do mam karmiacych piersia. Jak tam u was z @? Bo u mnie sie dzisiaj po raz pierwszy pojawila, a ja myslalam ze dopiero dostane @ jak mala od piersi odstawie. Dodam tylko ze od tygodnia, mala zaczela przesypiac cale noce, moze to dlatego???

Ja dostałam pierwszą równo po 3 miesiacach, druga spóźniła mi się o ponad tydzień, a trzecią miałam terminowo. Ale może być też tak, że dostaniesz @ a drugiej już nie. A może być tak że wogóle jej nie ma jak się karmi. Róznie jest.

Ja jeszcze nie dostalam @ i mysle, ze to nie ma znaczenia, czy dziecko przesypia noce, czy nie, po prostu @ moze sie pojawic wczesniej, a moze jak sie skonczy karmic piersia:)

Ja dostałam pierwszą równo po 3 miesiacach, druga spóźniła mi się o ponad tydzień, a trzecią miałam terminowo. Ale może być też tak, że dostaniesz @ a drugiej już nie. A może być tak że wogóle jej nie ma jak się karmi. Róznie jest.

ja nie mam @ , ale w nocy jeszcze 2, 3 karmienia zaliczam
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, to znaczy ze wszystko ok u mnie. Z jednego bardzo sie ciesze ze mnie brzuch nie boli przy @ tak jak to bylo przed ciaza ;o))) oby juz tak bylo za kazdym razem ;o)

jeśli Ty dasz jutro jabłuszko, i ja dam jutro jabłuszko, to będzie to znaczyło, że tylko ja dotrwałam do pół roku :-D
no faktycznie, ale uznaję, ze te 2 dni to i tak różnicy nie robi.
Dziś prówaliśmy to jabłuszko. no średnio smakowalo. Może ze 2 łyżeczki udało się zjeść ale bez entuzjazmu

A ja mam do pytanie do mam karmiacych piersia. Jak tam u was z @? Bo u mnie sie dzisiaj po raz pierwszy pojawila, a ja myslalam ze dopiero dostane @ jak mala od piersi odstawie. Dodam tylko ze od tygodnia, mala zaczela przesypiac cale noce, moze to dlatego???
ja dostalam pierwszą @ po 3 miesiącach, a potem mialam 2 miesiące przerwy, a teraz zobaczymy... a karmię co 2 godziny przktycznie przez całą dobę, bo choć mlody niektóre noce przesypia to ja i tak wstaje i ściągam.

ja urodzila malego 14 listopada a pierwsza @ dostalam 22 grudnia :), a potem juz prawie systematycznie a tez na cycu :) to chyba kazdy inaczej

a ja też jeszcze bez @ i dobrze mi z tym ;-)
Iza możliwe, że dotrwam pół roku na samym cycu, dzisiaj byliśmy w plenerze i jabłuszka w końcu nie dałam i cały czas się zastanawiam, dać, nie dać ???????? :-)

reklama
Do góry