• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie piersia...

reklama
pewnie ze damy rade to sama przyjemnosc szczerze mowiac to juz sie nie mogem doczekac!milutku ja spadam moj z pracy w kuncu wraca ide swoja kokarde przygotowac i tez wam zycze pracowitej nocki!;-)skoro tez nie spicie to warto to wykorzystac!:-) papapa

Dziewczyny, czy macie juz takie jazdy z piersiami, ze Wam bardzo twardnieja i musicie masowac? Nie wiem czy to przez malenka siostrzenice K., czy moze jakies problemy, ale doslownie zalewa mnie! Nawet nie siara, normalne mleko.. Ide niedlugo do poloznej i sie wypytam...

Dziewczyny, czy macie juz takie jazdy z piersiami, ze Wam bardzo twardnieja i musicie masowac? Nie wiem czy to przez malenka siostrzenice K., czy moze jakies problemy, ale doslownie zalewa mnie! Nawet nie siara, normalne mleko.. Ide niedlugo do poloznej i sie wypytam...
Kochana ja to nawet jeszcze siary nie mam wiec Ci nie pomogę:(

Hars nie pomogę, nic takiego się u mnie nie dzieje, ale podejrzewam, że rzeczywiście emocje związane z maleństwem, mogą powodować takie reakcje, Twoje piersi myślą że już czas na produkcję;-) ale popytaj kogoś doświadczonego i z fachową wiedzą...

reklama
Moze to przez hormony?

Migdy jest bardzo zimno, to twardnieja mi sutki i tak mnie cycki bola, ze masakra. Musze je zlapac i przycisnac do siebie, bo mam ochote krzyczec.
Czasami na staniku widze takie zolte zaskchniete mleko. Nieduzo.

A jak odroznic siare od mleka po porodzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry