reklama

Karmienie piersia...

reklama
pewnie ze damy rade to sama przyjemnosc szczerze mowiac to juz sie nie mogem doczekac!milutku ja spadam moj z pracy w kuncu wraca ide swoja kokarde przygotowac i tez wam zycze pracowitej nocki!;-)skoro tez nie spicie to warto to wykorzystac!:-) papapa

Dziewczyny, czy macie juz takie jazdy z piersiami, ze Wam bardzo twardnieja i musicie masowac? Nie wiem czy to przez malenka siostrzenice K., czy moze jakies problemy, ale doslownie zalewa mnie! Nawet nie siara, normalne mleko.. Ide niedlugo do poloznej i sie wypytam...

Dziewczyny, czy macie juz takie jazdy z piersiami, ze Wam bardzo twardnieja i musicie masowac? Nie wiem czy to przez malenka siostrzenice K., czy moze jakies problemy, ale doslownie zalewa mnie! Nawet nie siara, normalne mleko.. Ide niedlugo do poloznej i sie wypytam...
Kochana ja to nawet jeszcze siary nie mam wiec Ci nie pomogę:(

Hars nie pomogę, nic takiego się u mnie nie dzieje, ale podejrzewam, że rzeczywiście emocje związane z maleństwem, mogą powodować takie reakcje, Twoje piersi myślą że już czas na produkcję;-) ale popytaj kogoś doświadczonego i z fachową wiedzą...

reklama
Moze to przez hormony?

Migdy jest bardzo zimno, to twardnieja mi sutki i tak mnie cycki bola, ze masakra. Musze je zlapac i przycisnac do siebie, bo mam ochote krzyczec.
Czasami na staniku widze takie zolte zaskchniete mleko. Nieduzo.

A jak odroznic siare od mleka po porodzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry