Kania, najlepiej zapytaj pediatry... ja rodzinnego wczoraj pytałam jak przechodzic z 1 na 2 i czy mogę też zmienić uzywane mleko na inne to kazał uderzać do pediatry, bo on takiego doświadczenia w tej kwestii nie posiada - przynajmniej szczery;-)
Rzutka, a ja twoich postów nie lubię... są takie bezpośrednie, bez lania wody, prosto w oko komuś... CZYLI CAŁKIEM W MOIM GUŚCIE

jesteś jedną z moich ulubionych "postowniczek"!!!!!!!!!!!!

serio

ale fakt faktem, bycie członkiem forum wymaga sporo dystansu, albo chociaż zastanowienia nad tym "co pisarz miał na myśli";-)nie raz już były niezłe akcje przez właśnie odebranie czyichś słów nie tak. Ale tym bardziej cenię osoby które piszą wprost co myślą! oczywiście, przy tym szacunek dla innych musi być, ale u ciebie mi go raczej nie brakuje:-)
a mój lekarz wczoraj stwierdził, ze już niedługo chyba przejdę na normalną antykoncepcję, bo przecież zaraz cycanie będę kończyć...hmmmm, ja nic takiego nie mówiłam, a on co? w myślach czyta? to nie wychodzi mu to! i dodał że przecież w ciagu pół roku cycania dziecko dostaje wszystko już co moze dostać od matki... nie mówił tego w złej wierze, ale trochę mnie zdrażnił... a jak będę cycać dłużej to niby co to będzie oznaczać? ehhhhh...