• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie

reklama
matusia kurcze to super,ze wszystko wcina,u mnie to normlanie caly czas cos,masakra,chyba rzeczywiscie zmienie na bebilon ale ten comfort,bo jets na zaparcia, a te powyzej 6 miesiaca to mam podac jak maelj wybije 6 miesiecy?? czy kiedy?
Czarna my zaczelismy NAN 2,ale zmieniliśmy właśnie na bebilon comfort 2,poszla juz jedna puszka i narazie lepiej,no ale też zaczęłam podawać ten debridat,no i się polepszyło,bo wczoraj kupka była chyba z 4 razy :) i dzisiaj już też jedna,no i staram się chociaż troszke mu dawać pić soczku jablkowego,albo gruszkowego rozcienczonego z wodą, w kazdym badz razie kupki ruszyly...

debridat?? Tzn?
to jest taki syrop, ale chyba na recepte z tego co pamietam, pediatra kiedys mi przepisal ale nie uzywalismy, i wlasnie z tego co zaczelam czytac, to on na min zaparcia pomaga...wiec probujemy, za jakis czas odstawimy i zobaczymy czy to sam bebilon comfort pomaga czy ten syropek,jak nie tak, to tak :) w koncu sie znajdzie sposób :) no i ostatnio mniej marchewkowych dań jada, ale np dzisiaj pol sloiczka z gerbera mu dalam krem z jasnych warzyw z kurczakiem i zjadl ze smakiem i pol chcialam dać sloiczka drugiego ale mialam krem z jasnych warzyw z hippa i nietstey plujka,bylo bleeee i jezyk na wierzchu :D

Madzik, Agniieszka u nas podobnie choć zdarzają się dni że co bym nie podała to jest niedobre:tak: ale deserki wcina chętnie, nawet kwaśne jabłka, potelepie go przy pierwszej łyżeczce, a później pięknie buzię otwiera:-)

reklama
Dziewczyny ja już kiedyś opisałam o Debridacie. My wykorzystaliśmy wszystkie środki na zaparcia i nic. Więc pediatra przepisała nam Debridat miałam dawać 3 razy dziennie ale po tygodniu sama zmniejszyłam dawkę do raz aż w końcu przestałam podawać. Efekt był widoczny na drugi dzień na początku kupka była co drugi dzień co było dużym sukcesem aż w końcu zaczęła robić codziennie bez żadnego płaczu czy jakiegokolwiek wysiłku. Więc polecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry