Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarna może faktycznie mała robi zieloną kupkę po jakiejś jedzeniowej nowości? ale zawsze warto poradzić się lekarza, zwłaszcza jeśli zielone są ciągle
A ja tylko tak wtrace ten nieszczęsny temat kaszek i cukru w nich który wciąż mi chodził po głowie. A więc bobovita i nestle mają kaszki bez cukru :-) to są te w kartonowych pudełeczkach, kosztują oczywiście więcej ale my wcinamy juz tylko te:-)tamte podjada moja Paulinka:-), Magdzi tez daje te bez cukru.
No to tyle a jutro poczytam co tam karmicie , doczytałam tylko o niekapku u juniorka, bravo chłopie :-):-)
Doszłam do wniosku, że moje dziecko nie toleruje indyka. W piątek był obiadek z indykiem, a po południu i w sobotę czerwone poliki. Wszystko wskazuje, że to po tym, choć mówią, że indyk niby mało alergenny.