Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wybaczcie dziewczyny ze ja sie tak dopytuje ale jestem zielona w temacie wprowadzania jedzenia dziecku a wole zapytac inne mamy niz w necie szukac, wiec co z ta kaszka? Dodawac ja potem stopniowo do mleka? No i jaka kaszke najlepiej bo widzialam jakies smakowe? A co do chrupek to naprawde mozna juz dac takiemu dziecku? I jakie te chrupki?
ja wprowadzilam odrazu kaszke normalnie jak w przepisie ale raczej powinno sie stopniowo. ja zaczelam od bananowej na noc pozniej jablko na dzien i teraz z sokiem malinowym raz daje ta raz ta
pewnie coś w stylu "Flipsów" można dostać taki wielki wór bezglutenowych za 2.60 - 3 zł.
Nad kaszką to i ja się zaczynam zastanawiać, bo ten mój małolat coś sie za bardzo w nocy rozbrykał i może już sie nie najada moim cycorem ...
My chcemy kaszkę wprowadzić jak tylko 4 miechy skończy mój brykacz. Zaczniemy chyba od kleiku ryżowego, bo na początek nie chcę zbożowej ani na mleku ani owocowej. To chyba innych nie ma
NO ja sie nie zastanawiałam, co jeszcze, ale musze Tymka przyzwyczaić do stosowania spaniowydłużacza do 1.10. Bo chciałabym, żeby na naszym weselu zasną tak kolo 20 i pospał no chociaż do 4 - 5