Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja karmię co 2-3 godz![]()

podpowiedzcie mi proszę jak to jest, jak karmię tylko piersią to odciągam żeby mieć na jakieś wyjścia? czy jak długo nie karmię to żeby się nie marnowało bo wypływa? czy może jeszcze coś???Ale co właściwie ma na celu to urządzenie? Żeby się dziecko od cycka nie odzwyczaiło, czy aby mleko nie zanikało?No tak niestety jest macku. Ja kupilam specjalnie zestwa SNS do dokarmiania medeli zeby nie tracic pokarmu, i chyba dziala nawet. a maly sie przynajmniej do butelki nie przyzwyczaja
Medela System Wspomagający Karmienie Sns, - Ceneo.pl
Ja staram się wyparzać raz dziennieSłuchajcie czy Wy wyparzacie butelki i smoczki codziennie?Bo ja to tak na 2-3 dniAle wydaje mi się,że nie ma potrzeby częściej

Ale zanim zaczęłąm podawać też butle karmiłam również tym systemem. Nie wiem, czy na dobre to wyszło, ale jednak się da ;-)No tak, ale dokarmiasz sztucznym, to co innego niż na samym cycku![]()
dziewczyny ja jak dokarmiałam Jacha to karmiłam go strzykawką właśnie,żeby nie przyzwyczaił się do butli.Było to uciążliwe,zwłaszcza w nocy,ale dało się przeżyć.Poem jak odciągałam swoje mleko i podawałam z butli to na początku nie bardzo wiedział jak się za to zabrać:-)
Słuchajcie czy Wy wyparzacie butelki i smoczki codziennie?Bo ja to tak na 2-3 dniAle wydaje mi się,że nie ma potrzeby częściej
ja póki co też wszędzie z Misią chyba że jakieś pilne króciutkie wyjścia typu pobranie krwikasia - ja mam laktator i odciagam jak mam wyjscie. Aby opiekunowi zostawic. W planach mam odciagnąc i zamrozic bo na wesele sierpniowe bede potrzebować. Ale syt ze nie karmie to nie mam. Bo mloda wszędzie zabieram.
Iwon, Kasia - prosze bardzo aczkolwiek nie moje to dzielo i tez kilka rzeczy dla mnie nowych. A herbatkę na laktację wlasnie popijam.
Doczytałam jeszcze ze za niedługo moje cycki przestana byc twarde i w koncu będe mogla zrezygnowac z wkładek laktacyjnych. I wcale nie oznacza to problemów z brakiem mleka a raqczej o produkcji bieżacej na żadanie bąbla