Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja prawie przy każdym karmieniu robi kupęi też się czasem napina, ciągnie suta itp. ale czasem w ogóle jakby nie poczuła że się załatwia
A czy kupki Waszych dzieci śmierdzą?? Moja jak narobi to czuć nawet przez ciuchy. Nie jest to taki smrodek jak u dorosłego, ale jednak smrodek:-)
teraz w koncu zasnal ale z pol godziny walki bylo.czy wasze dzieci tez robia kupe podczas karmienia? moj prawie za kazdym razem. mega frustrujace bo przebrany czysciutki zasypiajacy a tu nagle kupa i trzeba przebierac :/ nie mowiac juz o tym ze w trakcie parcia wyciaga mi suty na kilometr bo sie tak wygina
sutka na szczęście puszcza;-)
Już nie mówiąc o tym, że w szpitalu chyba wszystkie pielęgniarki myślały, że mam załamanie, bo ciągle płakałamMoja kupek na razie nie robi, ale jak puści bąka to trzeba uciekać ;-) Wczoraj tak się spierdziała, że aż atmosfera w jej pokoju zgęstniała ;-)
u nas bedzie chyba porażka z karmieniem piersią :-( mały zamiast przybierać na wadze leci w dół :-(
lekarka kazała odciągać i karmić odciągniętym , a potem mm dokarmiać , tylko problem taki ,że z cyców ledwo cokolwiek wyciągam ,
więc od wczoraj jemy mm , niestety po nan pro 1 - zwroty , kupiliśmy nan pro HA i odpukać jest ok
mam przez to mega doła , chyba bb mnie dopadł :--( powtarzam sobie ,że najważniejsze by młody najadał się i przybierał , ale i tak rycze jak głupia
![]()
Bo dziecko było głodne:-( i pierwsze 3 tyg. zarowno dla Niego jak i dla mnie były okropne, pozniej doszło zapalenie piersi (nie zyczę tego nikomu) i w ogóle załamka, w końcu mąż pojechał po mm, nakarmił Kubę i ten spał 6 godzin jak Aniołek i uśmiechał się przez sen, a jak był na piersi to płakał jak spał, budził sie doslownie co 10 minut, a ja miałam dość