reklama

Karmienie

Młoda dzisiaj "wariuje" chyba przez ten upał... jak usnęła na dworze o 11 to obudziła się o 15 i do teraz się non stop cyckałyśmy, (spała po 5-10 minut, czasem 15, od 20 nawet pół godziny przespała) ale jej sen co chwila przerywały kupki!!! Zrobiła ich przez ten czas od groma i ciut, z czego większość to były "piardnięcia z kleksem" ale 3 ostatnie były bardzo wodniste ale bez śluzu, pupkę ma przez to czerwoną i widać, że strasznie się bidulka męczyła. Nie wiem co robić... Ja też mam biegunkę ale czy od tego i ona może mieć? Nic takiego nie zjadłam, żeby biegunki dostać :/
jak nie urok.....
CO ROBIĆ?

reklama
Rysica to dziwny zbieg okoliczności, że obie macie biegunkę, wygląda na to że chyba jednak coś pożarłaś :sorry: Jak dzisiaj?

Dzisiaj ok :) Zaczęłam ją dopajać i dałam smoka i śpi jak zaczarowana :D
A kupsztal dziś ok, mnie też przeszło... Nie wiem o co chodziło, może to przez te upały??

wodą ;P

no niby mówią, żeby nei dopajać, ale Szymka też dopajałam i nic mu nie było ;P A wolę dać jej ciut wody z butli niż wisieć z nią przy cycu i nie móć nic zrobić, tak jak wczoraj - od 15 do 22 co najwyżej 15 minut pospała... :/

No właśnie, jaką wodę?? mnie powiedziano, że przegotowaną - gotowaną 5 minut. Czy do wody są specjalne smoczki?? bo ja mam te z TT od 0, ale mam wrażenie, że jej za bardzo leci i mi się dławi...

ja dopajam wodą dla niemowląt-są takie specjalne,mają mniej tych wszystkich perwiastków,a smoczek mam taki jak do herbatki,bo na opakowaniu powinno być napisane czy do mleka czy do herbatki

reklama
ja podale przegotowana, najpierw gotuje wtedy wlewam do dzbanuszka i jak np. do mleka to wlewam do garneczka podgrzewam i do buteleczki, tak samo z herbatka czy jak chce dac sama wode.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry