reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Monika nie martw sie u mnie Gabi ma milion rodzajów smoczków i też kazdy jeden ja dławi
co dla mnie jest baaaaardzo uciązliwe bo non stop wisi na cycu

mamma80
Entuzjast(k)a
Darinia u mnie jest to samo z tymi krzykami przy cycu
Najpierw je spokojnie a po chwili ciągnie wypluwa i drze się jakby ją piers wkurzała
Ja wtedy przerywam tą nierówną walkę i do góry mała a jak sie uspokoi to znowu dostawiam.

Cwane te nasze dzieciaczki no nie? Doskonale wiedza ze cyc lepszy od smoka
Julka da się skusić na smoka (tylko NUK) gdy już ssie paluszki w innych przypadkach zaczyna tylko głośniej krzyczec i wypluwać

u mnie Nikos ssie palca
zabawnie to wyglada ale wtedy daje smoka aventu nawet ok ale wszyscy polecaja NUK-a musze sprobowac a tak swoja drogą to Nikos ma tendencje to ssania wszystkiego jak go biore na rece do odbekniecia to ssa mi ucho jak chce dac mu całusa to łapie mi nos i ssa albo warge
nawet rekawki w kaftaniku wszystko ssa
smieszek mały
marcelek od wczoraj przestał być aniołkiem i stał się złośnikiem... jak tylko złapie peirś to posscie z raz czy dwa i wypluwa potem znów buzia na ościerz iz nów łapie i tak w koło Macieju...Jak juz jest fest głodny to dopiero przyssie sie porządnie ale to juz zazwyczaj z drugiej piersi.Nie wiem czy jemu nie leci czy jest małym leniuszkiem i woli jak nie trzeba mocno ssać...dzis od rana był niespokojny i te akcje z wypluwaniem piersi były nie do zniesienia:-(teraz wreszcie się najadł chyba bo zasnął na dłuzej
potwierdzam z tatusiem - najlepsza kołyska na świecie
spoczek mam z Aventu i mu apsuje choć nigdy nie ssie go długo.Jak zasnie to mu sam wypada.No i jak jest głodny to smoczek jednak nie pomoże;-)
potwierdzam z tatusiem - najlepsza kołyska na świecie

spoczek mam z Aventu i mu apsuje choć nigdy nie ssie go długo.Jak zasnie to mu sam wypada.No i jak jest głodny to smoczek jednak nie pomoże;-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dziewczyny - a można jeść zielonego ogórka?
Tymon właśnie robi kupę aż słychac bulgotanie przez ubranko i kocyk A dziś z rzeczy "niewiadomych" to został mi ten ogórek (ale to było 5 plasterków)
Tymon właśnie robi kupę aż słychac bulgotanie przez ubranko i kocyk A dziś z rzeczy "niewiadomych" to został mi ten ogórek (ale to było 5 plasterków)
ninja, z surowymi owocami i warzywami lepiej poczekać. Na Przemka brzuszek bardzo źle takie produkty działały a teraz wolałam poczekać. W sumie to dopiero zjadłam jabłka, banany i marchewkę na surowo. Jeszcze kiełki ale po nich miała rzadką kupkę i gazy ją męczyły.
ja ogórka jeszcze nie próbowałam bo sama chemia w nim jest:-(Dziewczyny - a można jeść zielonego ogórka?
i moze on byc winowajca
reklama