reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmimy...

reklama
Monika nie martw sie u mnie Gabi ma milion rodzajów smoczków i też kazdy jeden ja dławi:baffled:co dla mnie jest baaaaardzo uciązliwe bo non stop wisi na cycu:baffled:

Darinia u mnie jest to samo z tymi krzykami przy cycu:baffled:Najpierw je spokojnie a po chwili ciągnie wypluwa i drze się jakby ją piers wkurzała:baffled:Ja wtedy przerywam tą nierówną walkę i do góry mała a jak sie uspokoi to znowu dostawiam.

Cwane te nasze dzieciaczki no nie? Doskonale wiedza ze cyc lepszy od smoka :-D Julka da się skusić na smoka (tylko NUK) gdy już ssie paluszki w innych przypadkach zaczyna tylko głośniej krzyczec i wypluwać:sorry2:

u mnie Nikos ssie palca :p zabawnie to wyglada ale wtedy daje smoka aventu nawet ok ale wszyscy polecaja NUK-a musze sprobowac a tak swoja drogą to Nikos ma tendencje to ssania wszystkiego jak go biore na rece do odbekniecia to ssa mi ucho jak chce dac mu całusa to łapie mi nos i ssa albo warge :p nawet rekawki w kaftaniku wszystko ssa :p smieszek mały

marcelek od wczoraj przestał być aniołkiem i stał się złośnikiem... jak tylko złapie peirś to posscie z raz czy dwa i wypluwa potem znów buzia na ościerz iz nów łapie i tak w koło Macieju...Jak juz jest fest głodny to dopiero przyssie sie porządnie ale to juz zazwyczaj z drugiej piersi.Nie wiem czy jemu nie leci czy jest małym leniuszkiem i woli jak nie trzeba mocno ssać...dzis od rana był niespokojny i te akcje z wypluwaniem piersi były nie do zniesienia:-(teraz wreszcie się najadł chyba bo zasnął na dłuzej
potwierdzam z tatusiem - najlepsza kołyska na świecie:tak:
spoczek mam z Aventu i mu apsuje choć nigdy nie ssie go długo.Jak zasnie to mu sam wypada.No i jak jest głodny to smoczek jednak nie pomoże;-)

Dziewczyny - a można jeść zielonego ogórka?
Tymon właśnie robi kupę aż słychac bulgotanie przez ubranko i kocyk A dziś z rzeczy "niewiadomych" to został mi ten ogórek (ale to było 5 plasterków)

ninja, z surowymi owocami i warzywami lepiej poczekać. Na Przemka brzuszek bardzo źle takie produkty działały a teraz wolałam poczekać. W sumie to dopiero zjadłam jabłka, banany i marchewkę na surowo. Jeszcze kiełki ale po nich miała rzadką kupkę i gazy ją męczyły.

Dziewczyny - a można jeść zielonego ogórka?
Tymon właśnie robi kupę aż słychac bulgotanie przez ubranko i kocyk A dziś z rzeczy "niewiadomych" to został mi ten ogórek (ale to było 5 plasterków)
ja ogórka jeszcze nie próbowałam bo sama chemia w nim jest:-(
i moze on byc winowajca

reklama
Zuzia też ma czasem takie kupki że słychać jak idą pewnie to po jabłkach:zawstydzona/y: to źle jak takie są?