Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny kiedy bendziecie przestawac karmic maluchy w nocy????? Bo ja bym juz chciala nie karmic malego w nocy, budzi sie raz tak miedzy 3 a 4. I zawsze daje mu butle ale teraz jak ma juz zeby to niechce go karmic w nocy. Tylko jak go oduczycPrzedwczoraj sie obudzil to dalam mu wode wypil 100ml i lezal czekal na butle no to w koncu dalam mu i zjadl 120ml. Dzisiaj juz lepjej obudzil sie o 3 i wypil 120 ml wody no ale nie chcial zasnac wiec zrobilam mu mleko ale wypil juz tylko 60ml i zasna.
też mała mi się budziła ok 3-4, więc butla picia i szła spać dalej ale musiało być tej herbatki dużo tzn Miśka piła ok150ml. Trwało to jakiś tydzień i teraz już się nie budzi w nocy. 
podczas jednego obiadu Zuzia chciała jeść ze mną :-) a jakie mini robiła jak nic nie dostałamusiałam iść dać jej smakołyki
morele i banany smakują że hoho:-)

jak coś jest dozwolone, to dostaje ciut więcej, a jak coś czego jeszcze nie powinien, to tylko tak ciut ciut na smaka
Narazie o dziwo nic mu nie zaszkodziło:-):-) Nawet jak chcę podać obiad jak Filip śpi, żeby mu nie dawać, to on i tak zawsze się budzi, jak kładę talerze na stół

w 3 dzień po porodzie okrzyczała mnie położna
, która zastała mnie opychającą się jajkami na twardo, pomidorami, masłem i mielonymi na papkę orzechami z owocami (takie deserki do dziś robi mi mąż). Miałam też przy łóżku pomarańcze i słój tłustego rosołu z kluchami domowej roboty. Położna chwyciła się za głowę z przerażenia.
... A ja i tak jadłam po swojemu, ale już po kryjomu... Dziwne, co? Zamiast jeść naturalne mocno kaloryczne i bardzo wartościowe biologicznie produkty, to każą matkom karmiącym jeść chudziutko i tzw, "lekkostrawnie" a podstawą mają być sztuczne kapsułki z witaminami....taka polityka dorogie panie, a potem płacz, bo nie ma pokarmu.