reklama

Karmimy...

reklama
Doris a jakiego niekapka z nuby uzywasz? Jak napisalas to przypomnialo mi sie ze ez mam w szafce dwa ich kubki i moze bym z nich sprobowala - tyle,ze na nich nie ma info od jakiego wieku mozna je stosowac.

Co do glutenu to nie podpowiem. Ja kupilam zosce kaszke - mieszanke trzech zboz - i ona zawiera gluten. Robie ja normalnie jak inne i daje i pojecia nie mam ile w niej tego glutenu jest.

MsrF jest ok!:-) Mięsko można codziennie, raz lub dwa razy w tyg można zastąpić mięsko rybą, i co drugi dzień oprócz tego zalecają dawać pół żółtka:tak:
Tak, że tatuś karmi Dżemika prawidłowo:-)

a Marcel nie za bardzo chce pic z niekapka.... mamy of course Aventu bo pamietam ze Oliwia od razu soę rpzekonała.Marcelek natomiast pocimka troszkę i wyciaga z dziuba:dry:jeszcze się nei zdaztło zeby całą herbatke (bo tym go rpzez niekapka poję) wypił przez ten ustnik:-(ale nie poddaje sie.Codziennie mu go proponuje i próbuje czy już czas.Czasem pociagnie wiecej czasem mniej.Ale najczęscie po prostu zmieniam mu na smoczek 2 i wtedy wypija jednym haustem do dna;-)moze trzebaby spróbować innego ustnika z innej firmy:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry