Caly czas używamyPróbowałyście Marimer? Ma fajny atomizer, który jest dobrze dostosowany do małego noska, można używac go od 1 dnia życia. Oczyszcza nos z wydzieliny i nawilża śluzówkę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Caly czas używamyPróbowałyście Marimer? Ma fajny atomizer, który jest dobrze dostosowany do małego noska, można używac go od 1 dnia życia. Oczyszcza nos z wydzieliny i nawilża śluzówkę.
Witaj, ciężko stwierdzić na forum co dolega dziecku. Ja mogę podzielić się swoją historią otóż mój starszy synek również miał podobny problem, najczęściej narzekał na zatkany nos i męczyły go stany zapalne zatok, pediatra wysyłał nas na testy alergologiczne, okazało się jednak że to krzywa przegroda.Cześć dziewczyny. Potrzebuje porady. Moje dziecko ma 1.5 roku obecnie. Od października zmagamy się z katarem. Codziennie mimo odsysania i płukania solą morska jest problem. Czasem katar jest żółty i kończy się goraczka. Chodzę ciągle do laryngologa ten już rozkłada rece. Sugerował alergie ale jest za mały na zrobieniu testow. Czy któreś z waszych dzieci miało alergie i objawiła się ona przewlekłych katarem. ?Dodam że pediatra sugeruje alergie na psy lub puch. Ale teraz teleporada i nie dostałam sensownej odpowiedzi co robic .