karolciak22
Fanka BB :)
Byłam wczoraj ale jeszcze nie znałam wyniku badania. Lekarka mnie zbadała ale powiedziała że nic nie widzi żebym była w ciąży.
Bo moze jeszcze nic nie widac a kiedy masz termin @?? suwaczek prosze zorbic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam wczoraj ale jeszcze nie znałam wyniku badania. Lekarka mnie zbadała ale powiedziała że nic nie widzi żebym była w ciąży.
karolciak22 chodzi o to że ja od maja nie mam @.
Kamia_22 lekarka zbadała mnie z wielkiej łaski i w ogóle ma takie podejście do pacjentek że szok. Przyszła teściowa już mnie zapisała do swojego lekarza, ale dopiero na 14 października![]()
o ludzie a czemu taki daleki termin??
jak ja słysze o takich lekarzach to mnie normalnie bierze
Naciskamy Twój profil (na górze po prawej na zielonym tle), następnie, po zaladowaniu strony, w tym samym miejscu naciskamy PANEL KONTROLNY i w menu po LEWEJ stronie wybieramy EDYTUJ SYGNATURĘ (klikamy) następnie na środku okna pojawi się takie okienko podobne do tego w którym piszesz postatam wklejasz linka do suwaczka, naciskasz ZAPISZ SYGNATURĘ i gotowe
![]()
ja starałam się najpierw rok bez niczego przed pierwszym poronieniem a od tamtego czasu 2 lata bez leków i wkońcu ginek mi przepisał.a zapewne pytasz teraz czemu przepisał??sawi witaj witaj:-) a co zrobiłaś że lekarz już w 3 cyklu przepisał Ci clo?? pytam bo moja gin uparcie twierdzi, że do pół roku starań nie robi mi nawet badań bo to nie jest długo:-(