reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
monokke witaj w klubie:-( ja od wczoraj mam takiego doła:-( nie potrafię nic na to poradzić ale po prostu czuję, że znów się nie uda:-(
agusia usg nic teraz nie pokaże ale dla pewności zrób betkę za parę dni i jeśli tak czujesz to koniecznie zmień lekarza
sawi witaj witaj:-) a co zrobiłaś że lekarz już w 3 cyklu przepisał Ci clo?? pytam bo moja gin uparcie twierdzi, że do pół roku starań nie robi mi nawet badań bo to nie jest długo:-(

karolciak22 chodzi o to że ja od maja nie mam @.
Kamia_22 lekarka zbadała mnie z wielkiej łaski i w ogóle ma takie podejście do pacjentek że szok. Przyszła teściowa już mnie zapisała do swojego lekarza, ale dopiero na 14 października:(

karolciak22 chodzi o to że ja od maja nie mam @.
Kamia_22 lekarka zbadała mnie z wielkiej łaski i w ogóle ma takie podejście do pacjentek że szok. Przyszła teściowa już mnie zapisała do swojego lekarza, ale dopiero na 14 października:(
:szok: o ludzie a czemu taki daleki termin??:szok: jak ja słysze o takich lekarzach to mnie normalnie bierze:wściekła/y:

Naciskamy Twój profil (na górze po prawej na zielonym tle), następnie, po zaladowaniu strony, w tym samym miejscu naciskamy PANEL KONTROLNY i w menu po LEWEJ stronie wybieramy EDYTUJ SYGNATURĘ (klikamy) następnie na środku okna pojawi się takie okienko podobne do tego w którym piszesz posta :) tam wklejasz linka do suwaczka, naciskasz ZAPISZ SYGNATURĘ i gotowe :D

powodzenie w robieniu (suwaczka;-))

sawi witaj witaj:-) a co zrobiłaś że lekarz już w 3 cyklu przepisał Ci clo?? pytam bo moja gin uparcie twierdzi, że do pół roku starań nie robi mi nawet badań bo to nie jest długo:-(
ja starałam się najpierw rok bez niczego przed pierwszym poronieniem a od tamtego czasu 2 lata bez leków i wkońcu ginek mi przepisał.a zapewne pytasz teraz czemu przepisał??
ja urodziłam córkę 24 lstopada 2009r. okres pierwszy miałam już w styczniu później pojawił się po 50dniach a później znowu nie w terminie.byłam kilka razy na usg i nic nie wskazywało na to że była owulka więc lekarz stwierdził że od czerwca mam łykac clo i to ot tak go biore

reklama
Cze laski
Dopiero wróciłam z Wawy i jestem wykończona,ale przywiozłam sobie siore więc jakieś pocieszenie:))
Ja mam płodne bo śluzu mnóstwo a stary wróci piątek-sobota:/

Agusia babolu mówiłam zbadaj prolaktyne i progesteron bo brak @ i tym samym owulacji może być zbyt wysoki poziom prolaktyny!!! A jak masz wątpliwości co do gina to go zmień!! Może pomyśl o prywatnym?? Ten jest jakiś dziwny skoro nie zlecił badań skoro ciąży nie widzi a Ty długo nie masz @-dla mnie baran i tyle!!

Sawi witam!!!

Dziewczyny uszy do góry!!! Może naćpamy się wiesiołkiem od następnego cyklu???
Mi cycki dokuczają bo nie dość że mam mleko to jeszcze bolą mnie cholernie!!!
W pon ide do gina i wezme coś na laktacje bo mnie szlak trafi!!!

Do góry