reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agnezzz znasz taka piosenke "Wszystko sie moze zdarzyc, gdy glowa pelna wiary, gdy tylko czegos pragniesz , gdy bardzo chcesz" ......  :p to chyba bartosiewicz spiewa albo jakos tak  ;D ;D - to odnosnie fasolki :p  .... informuj nas :>

Elzbietko twoja wola :) ... mam nadzieje ze to nie to ...trzymam kciukaski za fasoleczke :) pozdrawiam

Wiecie zarówno wczoraj jak i dzisiaj apogeum złego samopoczucia mam własnie w okolicach 13-14..nawet o jedzeniu wtedy nie moge myśleć bo mnie mdli. Wcozraj praktycznie jadłam na obiad pomidora i ogórka bo tlyko to mogłam strawić...może to jakieś przemęcznie, albo zjadałam coś nieświeżego :( Nawet po południu się skimnęłam co mi się nie zdarza, bo jakaś taka padnięta jestem. Dziwne rzeczy się ze mną dzieją. Ale pewnie jutro już będzie wszystko ok :)

Nie nie Elżbietko. Ja w ogóle nawet nie podejrzewam ciąży. Bo kilka dni temu skończył mi sie dopiero @. A na płodne dni czekam, więc moim zdaniem nie było żadnych możliwości.
Myślę,że to jednak przemęczenie/zatrucie czy coś w tym stylu i ile może mnie to trzymać ?? 2 dni to już chyba wystarczy nie i jutro będzie w końcu ok :)

Ja tez witam was po przerwie...jak wiecie nachwilke opuscilam was aby za bardzo nie myslec o fasolce...teraz czekam cierpliwie na @...choc juz troche sie niepokoje...wczoraj zauwazylam ze moj bialawy sluzik jest zabarwiony na rozowo!!!dzis takze...a przeciez do @ jeszcze czas:(...macica miekka jak ostatnio...i ogolne zle samopoczucie...a wiecie martwie sie troszke gdy z tym miesiacu mielismy pominac starania...no nic zobaczymy jak to bedzie...
Co do wesela bylo super!!200 czy 300 osob...prezydent mojego miasta i super impreza...tylko niestety niezostalismy na noc(kazdy mial swoj pokoj w hotelu)bo bylam zbyt zmeczona i wolalam isc do domu a pozatym niemialam z kim zostawic psa i zwierzakow...
Elzbietko...niewiem co powiedziec...mysle ze trzeba jeszcze troszke poczekac bo tak jak pisalas to bardzo dziwna ta @...a moze jednak...wazne bys sie nie zalamywala i wiesz pojedz i sie poopalaj bo to pozwoli ci odpoczac od ciaglej mysli o bobasku i moze akurat wtedy hihi
no i caluje wszystkie mamuski i przyszle mamuski!!!strasznie sie stesknialam!!!!

Hej LILITH po przerwie. No a Ty tez nam mów jak u Ciebie z fasoliną. Czekamy

A wesele na 300 osób, kurcze to jak za dawnych czasów, tlyko króla i królowej brakowało i rycerzy ;D

wiesz róznie to bywa :)
ale jak to nie fasolka to niech szybko mijaja te dolegliwości

MoniQa  wiesz, u mnie na tym wlasnie jajniku były torbiele, moze to przez to te podejrzenia??ze wlasnie jakies zrosty mogły sie zrobic dodatkowe i takie tam. a lepiej wczesniej zaczac "leczyc" taka ciąże niz później usuwac jajnik.
mnie sie wydaje ze nie jestem w ciąży, nie mam zadnych dolegliwości wskazujący na taki stan, i nie czuje sie w ciązy. testu na razie nie orbir, zobaczymy hcg. bo ta kreseczka była naprawde jaśniutka, fakt to był 26 dzień cyklu...

reklama
no wesele bylo niesamowite!!!i ze tak powiem duzo grubych ryb z naszego mista...hehe teraz czekam tylko na plyte z uroczystosci!!!bo bedzie co ogladam i co pokazac mamie i tacie :)

Elzbietka przedw wszystkim sie uspokuj!!to wazne!!idz na spacerek taka piekna pogoda!!zobaczysz ze bedzie dobrze!!

Do góry