reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Malinko co do ciasta to niewiem...bo ja wogole teraz niemam apetytu i prawie nic niezjadlam...teraz zaluje...bo naprawde bylo w czym wybierac...szkoda ze niebylo fasolki jak tam bylismy...wtedy chyba wszystko bym zjadla...poczawszy od slodkiego do dziwacznych ryb swin itd...

reklama
Witajcie Elżbietko i Lilith:) Ale wam zazdroszczę że byłyście na weselu:) Elżbietko naprawdę dobra z ciebie krewna :) Mam nadzieję że jest fasolka... są kobiety które mają lekkie krwawienia na początku ciąży... kto wie??? ::)
Małgosiu super że Tw.ój chłopak tak zareagował, teraz będzie Ci na pewno łatwiej z rodzicami:)
Agnezz cóż to za objawy...??? ;)

Małgosiaa no to bardzo się cieszę, że chłopak tak zareagował. Teraz jeszcze rodzice ;)

Ilinka no nie wiem co to za objawy, ale wydaje mi się, że już mi lepiej. Ale znowu nie obyło się bez spania i po południu i za chwilę też już zmykam spać bo strasznie mnie muli. Muszę w końcu się wyspać kiedyś.
Poza tym mężuś obiecał masaż ;D

reklama
Do góry