reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Misia!
Właśnie wczoraj o Tobie myślałam! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! :) Mmmmm też to wszystko niedawno przeżywalam... kościół, kwiaty, obrączki, wesele.... mmmm coś wspaniałego :) (co prawda my po slubie nigdzie nie pojechalismy, ale moze kiedys... kto wie ;p)

Jesli chodzi o to co u nas...
No ja od tygodnia cierpie na virusa :D tzn przynajmniej tak mi sie wydawalo... bo jak tak sobie dzisiaj pomyslalam, to te objawy sa jakies dziwne... mdlosci, wyostrzony wech, zgagaaaaaaaaaaaaa, ciągłe bekanie i "wybijanie sie", ziewanie, oslabienie... (moja mama ma takie same objawy wiec stwierdzilysmy ze to wirus)
Dodatkowo doszlo zapalenie pecherza - sikanie co chwile.... (tylko zawsz eprzy zapaleniu pecherza mnie piecze...a tym razem nic)
Mój wczoraj stwierdzil ze mam piersi wieksze (oczywiscie baaaardzo go to ucieszylo) no i oczywiscie przez tego strasznego wirusa nie mam @ (dzisiaj jest 1 dzien po terminie)
Zrobilam rano test zeby byc pewna ze moge brac jakies lekarstwa na tego virusa bo w srode wracam do pracy :D
Test wyszedl.... II kreski, tamta druga jasna ale widoczna bardzo dobrze (pink test, czulosc 25mlU/ml). Chyba jestem zafasolkowana, ale dla pewnosci za dwa dni zrobie jeszcze raz test :p
a tutaj zdjecie ( zrobione komorka wiec nienajlepsza jakosc ale jak juz na tym widac ta druga kreche to chyba jest dobrze...)co o tym sadzicie dziewczynki ? (ps. ta kreske widac lepiej na zywo niz na zdjeciu)
Zobacz załącznik 279179

Cześć laski
MONONOKE A NIE MÓWIŁAM!!!!!!!
Jesteś w ciąży i już !! Rób suwaczek i wpadaj na majówki:))) Wysoki poziom prolaktyny wskazuje na ciążę!!

Misia coś czuje że masz prezent poślubny;)))

Ja się umówiłam na 08.09 do gina a dziś powtórzyłam testa i ..
Zobacz załącznik 279271
Mononoke, poziomki Gratulacje!!!:-):-):-):-) piękne teściki. Mononoke nie martw się to na pewno ciąża a to że kreseczka trochę jaśniejsza to dlatego że test innej firmy, najważniejsze że są IIkreseczki:-):-):-):-)
misia jak beta?;-);-);-);-)

reklama
Dziewczyny skoczyłam na bete o mam wyniki hcg-122 bhcg-7,94 tak więc 2-3 tydz!!
Jesteśmy szczęśliwi i dopiero uwierzyliśmy!!
Dziewczyny testujcie i czekam na dobre wieści!
Mononoke jeżeli jesteś po terminie @ to test możesz robić o każdej porze&&&&&&&&&&&

Poziomeczki gratulujeeeeeeee!!!! śliczny wynik !

Ja na bete chocbym chciala to nie pojde bo nie dadza od razu wynikow tylko na nastepny dzien - i chocby mi sie palilo to nie ma nic wczesniej - obdzwonilam juz wszystkie laboratoria w miescie. Ginek bedzie musial sie zadowolic moimi sikaczami :D Zreszta jak mnie bedzie badal to chyba zauwazy jakies zmiany? cokolwiek. Ginek mi przepisze jakies preparatu dla kobiet w ciazy :D A jak nie to sobie pojde w pt na bete (bo bede miala wolne chyba) i jak bede miala wynik to do niego po prostu zadzwonie potwierdzic (albo i nie :/ ). Ta przeprowadzka na wies czasami ma swoje minusy.... ;)

Aha, a sikacza wole robic rano bo z moim terminem @ to wszystko jest mozliwe :D Zawsze mialam przeciez regularne @ 26-31 dni potem mi sie zaczely dziac dziwne rzeczy i 42-42 dniowe cykle dwa mialam i ostatnio ten 31 dniowy, wiec wole rano bo to najbezpiecznej :)

Ostatnia edycja:
Mononoke czekam z niecierpliwością do rana
Ja juz mniej... cos mam dziwne przeczucie ze jednak I krecha bedzie.. i co ja powiem ginkowi? Ja mu alarm taki straszny zrobilam wczoraj, ze II kreski ze przychodze, ze ciaza ze witaminki, badania... biedny sie zestresowal :D A jak jutro I krecha wyjdie to z czym ja do niego pojde? Jeszcze pomysli, ze mi juz calkiem odbilo ....

Mononoke, Ty mi tu nie panikuj!!
Test pokazał II krechy, więc ciąża jest. Spokojnie czekaj do wizyty. I chwal się jutro kolejnym teściorem :)

Ja już po lekarzu i dupa ;/ Ale jestem zła. Nie było wyników..
Wizyta w przyszły poniedziałek, akurat po @ więc im mega awanture zrobię :D
Powiedzcie mi jeszcze. Wiem, że jednak pobrali krew też na prolaktyne, ale czy taka bez obciążenia też jest istotna?? Bo po obciążeniu robić bez powodu nie będą ;/

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu w maju gościłam na tym forum. Teraz wracam,bo chciałabym żebyście mi powiedziały co myślicie, drugi już cykl biorę luteinę w pierwszym cyklu okres dostałam w 23 dniu, teraz jestem w 25 i zrobiłam dzisiaj test ACOn Ulrta Czuły. i najpierw wyskoczyła jedna wyraźna krecha a po 2 minutach coś jakby druga tylko, że bardzo blada i po paru godzinach jest bardzo cieniutka ( wiem, że się już nie patrzy po takim czasie no ale...) lecz widoczna. Miałyście może tak? Czekam na odpowiedź :-)

reklama
Do góry