reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kupiłam test, ale nie wiem czy jest sens go robić :( Co prawda nie mierzyłam wcześniej temp., ale teraz zmierzyłam (pod pachą.. nie wiem czy się liczy..) i mam tylko 36.8 :( Poza tym prawie żadnego śluzu :( Powinnam cierpliwie czekać na @, bo pewnie w tyg przylezie :/

reklama
Kupiłam test, ale nie wiem czy jest sens go robić :( Co prawda nie mierzyłam wcześniej temp., ale teraz zmierzyłam (pod pachą.. nie wiem czy się liczy..) i mam tylko 36.8 :( Poza tym prawie żadnego śluzu :( Powinnam cierpliwie czekać na @, bo pewnie w tyg przylezie :/

Jeszcze raz, na kiedy masz termin @ 06.09? Zrob suwaczek!
A test najlepiej w dniu spodziewanej @, jak juz nie mozesz wytrzymac to na bete idz aa nie baw sie w sikacze, potem bedziesz tak jak ja sie zastanawiala czy fasolka czy nie :D;p

Lilith uwierze dopiero po wizycie u Ginka jesli potwierdzi, poki co... relax... łuzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa!:p

Haha, no to czekam na wieści od gina :D

Aniaa, tak nie ma sensu sprawdzać temperatury.. i 36,8 nie musi oznaczać za niska, jeśli masz zazwyczaj niższe temperatury :)
Jak kupiłaś czuły test a bardzo Cię korci to może spróbuj, choć do 6.09 jeszcze dużo czasu, więc nawet tempką bym się nie sugerowała :D

Mononoke dziś jest mój 33dc, zazwyczaj mam do 32, a ostatnio nawet 28-29.. Więc teoretycznie @ już się spóźnia.. Najdłuższy cykl miałam 34.dniowy.. Nie wiem czy jednak nie poczekać jeszcze parę dni na testowanie.. Chociaż bardzo mnie kusi, żeby jutro zrobić.. Ehh :/

Najlepiej zrób test :) Nie ma się co zadręczać, a śluz u każdej jest inny. U niektórych jest go dużo a u innych nie ma nic. Czasem jest naprzemiennie więc głowa do góry, czekamy na jutrzejsze wyniki :)

Aniaa ja jestem w ciąży (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) a śluzu mam tyle co zwykle,temp mierz dowcipnie bo pod pachą jest najmniej miarodajna a ja mam pod pachą np 36,7 a na dole 37,6

reklama
Ja tez juz zmyam bo mamy tu ... amly sajgon. Wspominalam, ze mieszkamy na terenie zalewowym i przy mocnych deszczach rzeczka ktora jest kilkanascie metrow od naszego domu wylewa? Wlasnie to zrobila i plywamy, tzn podworko... jak bedzie lalo cala noc to zamkna ulice i nigdzie jutro nie pojade :/ Ten koszmar powodzi mnie dobija, co prawda przewaznie konczy sie na zalaniu piwnicy (do pasa) ale z domu sie wyjsc nie da bo dookola wody do kolan :/ Moze nie bedzie tak zle tym razem :)
Buzka i trzymajcie rano kciukas za tesciora :p

Ania za Ciebie tez trzyma kciuki

ps. Poziomki tez chodzisz non stop do kibelka? bo ja juz mam tego serdecznie dosc Ja w ciagu dnia nie wypije tyle co wysikam... i skad sie to bierze?:>

Do góry