reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Jejciu nie nadaze z tymi gratulacjami...heheh [HOPE i MISIAGratulacje!!!!!!!!!!!!;-);-);-);-);-0
Mery-beth pyszna kawusia dziekuje bo własnie mialam straszna ochote;-) poki co ja moge kawa sie delektowac;-D
Dziewczyny nie testowalam bo zapomnialam takie zamieszanko teraz mam ze całkiem mi z głowy wyleciało lecieć po teściora ale cos czuje ze @ idzie;-( a tak fajnie by bylo do Was dołaczyc na majówki;-(
Jak tam nasze ciezarne sie czujecie??
Mononoke Ty wyluzuj kobieto bo w ciąży jesteś.wieć nie ma roznicy czy wyniki we wtorek czy piątek...łuzzzaa hehehe a na kiedy Ty miałas termin @?

Ostatnia edycja:
Mononoke o matko jakie okrzyki :-D moje uszy :-p Dziękować!
Jak mi natychmiast nie przestaniesz wyszukiwać objawów z kosmosu to ci takiego kopniaka zasunę, że zobaczysz! Ja też nie siusiam co chwilę, do śluzu przywyknij, podkładki zamontuj i patrz tylko czasem czy krwi nie ma. Wykończysz nas i siebie do końca ciąży w taki sposób :-D:-D:-D

Blondplatyna witaj, rozgość się :tak:

Lepi lebiodo jedna ale namodziłaś, nic nie kumam :-D Podaj po prostu pierwszy dzień ostatniej @ :-p

A mój TZ z wrażenia założył spodnie odwrotnie, kieszeniami na zewnątrz i chciał tak z domu wyjść :-D:-D:-D

Edit: no nie, Karolciak, następna krzykaczka, dziękuję!

Ostatnia edycja:
Odbilo mi juz totalnie ;( No ale co ja na to poradze ze taka glupia jestem? Na majtkach sluz mialam zawsze tylko w owulke a tak to bieda :( A ja do wynikow tej betki nie uwerze i sie pozameczam sama w domu, juz wam nic nie napisze :( a buuuu !

Mononoke o matko jakie okrzyki :-D moje uszy :-p Dziękować!
Jak mi natychmiast nie przestaniesz wyszukiwać objawów z kosmosu to ci takiego kopniaka zasunę, że zobaczysz! Ja też nie siusiam co chwilę, do śluzu przywyknij, podkładki zamontuj i patrz tylko czasem czy krwi nie ma. Wykończysz nas i siebie do końca ciąży w taki sposób :-D:-D:-D

Blondplatyna witaj, rozgość się :tak:

Lepi lebiodo jedna ale namodziłaś, nic nie kumam :-D Podaj po prostu pierwszy dzień ostatniej @ :-p

A mój TZ z wrażenia założył spodnie odwrotnie, kieszeniami na zewnątrz i chciał tak z domu wyjść :-D:-D:-D

Edit: no nie, Karolciak, następna krzykaczka, dziękuję!

Hope-może zamiast Lepi...cośtam nazywaj mnie motylek (łac. lepidoptera), tak jak avatar wskazuje ;)
nie pamietam jak to z tą @ było, musiałabym spojrzeć na kartę cyklu a jestem teraz w pracy i ciężko pracuję hehehe

Z tymi spodniami - super!!!! hahaha

Wstydam się tak afiszować z tym suwaczkiem... mogę dopiero po wizycie u gina?

Karolciak jeszcze nic straconego, ja się czuję jak na @ już drugi tydzień.

a poza tym czuję normalnie tyko co jakiś czas napierboli mnie krzyż albo podbrzusze albo jamniki, ale wystarczy trochę poleżeć i przechodzi.
Poza tym jestem głodna... I mam pod brodą dwa arbuzy...

Motylku będzie jak sobie życzysz :-) Jak już wrócisz z pracy (widzę jak ci pot po czole spływa z wysiłku) to daj tą datę, zobaczymy który to tydzień i ustalimy dzień porodu.

Mononoke
nie rycz, zachowujesz się jak baba w ciąży, chachacha :p No już dobrze, dobrze, możesz tu sobie marudzić, zaraz cię na ziemię sprowadzimy.

Ostatnia edycja:
Mononoke kochana jezeli wczesniej nie mialas śluzu tylko w ololicach owulki tzn ze to śluz ciążowy do ktorego sie musisz przyzwyczaic:D a jak nie wytrzymasz do wtorku to zrob jeszcze jednego tesciora teraz to napewno wyjda 2 grubasne krechy;-)

No dobrze zgadzam sie zebyscie suwaczki dopiero zrobiły po betce..heh :-*

Bo ja jako nie ciezarna cieszac sie z waszego potomstwa dodam suwaczki sobie od kazdej kiedy ktrora bedzie miala na swiecie dzidziusia:D:D

Ostatnia edycja:
Odbilo mi juz totalnie ;( No ale co ja na to poradze ze taka glupia jestem? Na majtkach sluz mialam zawsze tylko w owulke a tak to bieda :( A ja do wynikow tej betki nie uwerze i sie pozameczam sama w domu, juz wam nic nie napisze :( a buuuu !
Mononoke - ale @ nie miałaś, więc dlaczego martwi Cię śluz??? dopiero po @ śluz oznacza owulację (albo i nie - zależy jak wygląda). Ciesz sie i koniec!!! Nie rozklejaj sie tu!! w maju rodzimy!!!

reklama
Bo ja tak wlasciwie nie wiem kiedy powinnam miec @ :D
Bo cale zycie mialam w miare regularne @ co 26-31 dni, az w maju i w czerwcu cos mi sie pocickalo i mialam 2 cyle po 44 i 42 dni :///// a @ trwaly kazda 10 dni!!!!!!! Miedzy czasie ginek wykryl nadzerke ktora szybko wyleczylam :D No i kolejny a zarazem ostatni cykl mialam 31 dni wiec policzylam sobie ze nastepny tez moze miec 31 :D I liczac tym sposobem @ powinnam miec w zeszla niedziele ...... ale, biorac pod uwage te dwa glupie cykle to moze byc cos innego ..... i dopiero @ przyjdzie :D

Do góry