blondplatyna
Fanka BB :)
Jestem nowa i najpierw to musze dojść jak zrobić te suwaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mononoke o matko jakie okrzykimoje uszy
Dziękować!
Jak mi natychmiast nie przestaniesz wyszukiwać objawów z kosmosu to ci takiego kopniaka zasunę, że zobaczysz! Ja też nie siusiam co chwilę, do śluzu przywyknij, podkładki zamontuj i patrz tylko czasem czy krwi nie ma. Wykończysz nas i siebie do końca ciąży w taki sposób
Blondplatyna witaj, rozgość się
Lepi lebiodo jedna ale namodziłaś, nic nie kumamPodaj po prostu pierwszy dzień ostatniej @
A mój TZ z wrażenia założył spodnie odwrotnie, kieszeniami na zewnątrz i chciał tak z domu wyjść
Edit: no nie, Karolciak, następna krzykaczka, dziękuję!
Mononoke - ale @ nie miałaś, więc dlaczego martwi Cię śluz??? dopiero po @ śluz oznacza owulację (albo i nie - zależy jak wygląda). Ciesz sie i koniec!!! Nie rozklejaj sie tu!! w maju rodzimy!!!Odbilo mi juz totalnie ;( No ale co ja na to poradze ze taka glupia jestem? Na majtkach sluz mialam zawsze tylko w owulke a tak to biedaA ja do wynikow tej betki nie uwerze i sie pozameczam sama w domu, juz wam nic nie napisze
a buuuu !