reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Strasznie chciała bym Ci coś mądrego powiedzieć ale w takim przypadku na prawde się nie da:/
Ból piersi to dobry znak trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i cały czas czekam na wieści

reklama
Blondplatyna - :-D obym była dobrym prorokiem, ale czuję, że w Twoim przypadku to nie @ :-)
Mi @ nigdy nie zaczynała się brązowawym plamieniem, tylko żywą krwią, ew. ze śluzem.
A jesli jest brązowy kolor, to wg mnie znaczy, że troszkę pokrwawiło wcześniej, a dopiero teraz się "wydostaje" na zewnątrz.

Pozdrawiam wszystkich

blondplatyna, trzymam kciuki, żeby to nie była @!!!! :tak:
Karolciak nam gdzieś nawiała...
poziomki, Hope, Mononoke, Misia, lepidoptera, ale ja Wam zazdraszczam...:zawstydzona/y:

Kahaka - jeszcze wszystko przed Tobą!!!

Chwilami mam takie głupie, myśli, że może jednak w tej ciąży nie jestem... ale skoro były II no to chyba muszę być, no nie???!!!!???? bo @ nie ma i juz nawet nie czuję się tak, jakbym miała ja dostać. Ale badań żadnych jeszcze nie miałam i dlatego takie mysli mnie nachodzą, albo jeszcze gorsze, typu, że może to pozamaciczna??? ech, mówię Wam, takie tam głupoty mi sie w głowie roją.... :(

Motylek Pozamacicznna objawia się silnym bólem po jednej stronie podbrzusza,krwawieniem,plamieniem itp więc nie cudacz!!
Dwie kreski to 2 kreski!! jeżeli się niepokoisz to zrób bete w pon ona dużo mówi o ciąży.
Na pewno wszystko jest w porządku

lepidoptera, nie wymyślaj ;-)
poziomki, oby zadziałał urok zaciążowy, ale jakoś nie chce mi się wierzyć...nie czuję się wprawdzie jak na @, bo już dawno powinien mnie krzyż boleć, ale jak na ciążę tym bardziej. Już raz wprawdzie w niej byłam, ale nie pamiętam, jakie miałam objawy jeszcze przed testem, bo nie zwracałam na to specjalnie uwagi. Ale piersi mnie nie bolą wcale, więc raczej to nie ciąża.

Motylek Pozamacicznna objawia się silnym bólem po jednej stronie podbrzusza,krwawieniem,plamieniem itp więc nie cudacz!!
Dwie kreski to 2 kreski!! jeżeli się niepokoisz to zrób bete w pon ona dużo mówi o ciąży.
Na pewno wszystko jest w porządku

Dzięki, nie czytałam jeszcze o pozamacicznej, bo jak na razie, to cały wolny czas czytam was... hahah

Czasem potrzebuję takiego pozytywnego wstrząsu ;) - DZIĘKI!!!

Idę chyba na rower, bo choć chłodno - ładna pogoda, no i przestanę wtedy głupio mysleć ;)

reklama
Kahaka jeszcze niedawno my łaziłyśmy po ścianach w oczekiwaniu na II, to nie są nasze złote strzały za pierwszym razem, w końcu ty też będziesz cieszyć się ciążą :-)

Motylek ja mam takie same myśli, zaczytuję się w czarnych wizjach w internecie, wyobrażam wszystko łącznie z pustym jajem płodowym, ciążą pozamaciczną, poronieniem i wadami wszelkiego rodzaju... Uspokoję się chyba dopiero po usg i dobrych nowinach i II trymestrze.

Do góry