reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Na przeszkodzie są jak zawsze finanse. Mononoke tak mi przykro :( Dziewczynki powiedzcie mi czemu od kilku tygodni boli mnie podbrzusze i lewy jajnik????? ( około 3 tyg) nie jest to ból nie do wytrzymania ale zastanawia mnie czemu boli nigdy tego nie miałam. Dla przypomnienia powiem że nie mam okresu od stycznia, w maju był wywoływany, a wynik betki <1,20.

reklama
Tak to na pewno @.
Mononoke nie wiem jak dokładnie wyglada u Ciebie to krwawienie ale moja kuzynka też takie miała, co miesiąc az przekroczyła 3 miesiąc ciąży. To była normalna krew, pewnej nocy wstała do łazienki i dostała takiego krwawienia że (sorki za sformułowanie)po nogach aż jej się lało, a potem już spokój miała. Dzidzia się rozwija normalnie, a krwawienia wzięły się z tego że zrobił się jej krwiaczek na macicy, powoli schodził sam no i stąd te krwawienia. Nawet jeśli jednak to @ to nie martw się tylko zadbaj o swoje regularne cykle a potem do boju, trzymaj się.

agusia, a może jakiś torbiel na jajniku ci się przypałętał?? może idź do lekarza, niech ci zrobi usg i będziesz wiedziała na czym stoisz

tak zdecydowanie, ja co prawda miewam torbiele na lewym jajniku i u mnie przynajmniej jak na razie nie było problemu z @ bo pękają zazwyczaj w trakcie @, ale wiem od znajomych, że niejedna miała nie tylko wydłużone @ ale też zatrzymane
torbiele, to częste przypadłości u kobiet, czasem sa małe i nie dają żadnych objawów, a czasem mogą spore urosnąć i wtedy oprócz bólu po jednej stronie, nudności i wymiotów może wystąpić także brak miesiączki. Nie mówię, że akurat w twoim przypadku tak może być, ale warto to sprawdzić.

Na przeszkodzie są jak zawsze finanse. Mononoke tak mi przykro :( Dziewczynki powiedzcie mi czemu od kilku tygodni boli mnie podbrzusze i lewy jajnik????? ( około 3 tyg) nie jest to ból nie do wytrzymania ale zastanawia mnie czemu boli nigdy tego nie miałam. Dla przypomnienia powiem że nie mam okresu od stycznia, w maju był wywoływany, a wynik betki <1,20.

Agusiak !!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kiedy ty do lekarza dotrzesz!!!! Torbiele mogą być odpowiedzialne za brak @ a i to wiąże się z problemami hormonalnymi. Na Twoim miejscu już dawno była bym na usg!!!!!:angry: Nie możesz zaniedbywać tak ważnych spraw bo tak naprawde nikt nie wie co się dzieje! a poza tym jak się czujesz??:tak:

Ilonka to do kiedy nas trzymasz w niepewności?????:rofl2:

Ostatnia edycja:
oprócz bólu w podbrzuszu, lewego jajnika to miewam albo brak apetytu albo napady, sikam na potęgę co godzinę i mam zmianę nastrojów, cofa mi się jedzenie i to chyba tyle. Nastraszyłyście mnie z tym torbielem :(

oprócz bólu w podbrzuszu, lewego jajnika to miewam albo brak apetytu albo napady, sikam na potęgę co godzinę i mam zmianę nastrojów, cofa mi się jedzenie i to chyba tyle. Nastraszyłyście mnie z tym torbielem :(
Agusia niestety to nie jest za darmo ale w Wawie usg ginekologiczne załatwisz sobie na 2 dzień,nie czekaj do wizyty bo gin i tak Cię skieruje na usg. Super lekarze gin od usg w Alfie przy Nowym Świecie-sprawdzone

Agusia nie chciałam cię nastraszyć broń boże, ale lepiej sprawdzić przyczynę twojego braku @ bo to nie jest normalne, że tyle czasu go nie masz

Poziomki chyba do poniedziałku :) jak się nic nie rozkręci wcześniej :)

reklama
Do góry