reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

teoretycznie to dziś planowałam śmignąć po test, ale nie było mi po drodze, a dwa liczyłam, ze jeszcze ten @ się rozkręci. Ba nawet byłam pewna, że się rozkręci do wieczora na maksa, zobaczymy może robię aferę z niczego :)

reklama
Pójdę jeszcze raz na betkę i zrobię usg dla spokoju. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz czemu mój brzuch jest taki duży??? wygląda na jakiś 3-4 miesiąc ciąży nigdy taki nie był :( on jest taki od stycznia

Agusia betki nie ma sensu robić bo jeżeli jesteś w ciąży to usg to pokaże a przecież betke niedawno robiłaś.

Jutro prosze zdać relacje na kiedy usg:))) I pamiętaj im szybciej uporasz się z problemami @ tym szybciej zaciążysz

Ilonka a jak wygląda sytuacja teraz?? Jest takie plamienie jak wcześniej ?

Ilonka, i jak sytuacja?
Agusia, a może zrób sobie teściora? a jak minus, to do lekarza koniecznie!
Karolciak dalej gdzieś błądzi :tak:
poziomki, testu nie kupię już do poniedziałku, bo u nas nie ma gdzie, wszystko pozamykane. W poniedziałek jak nie dostanę @ to po pracy kupię i we wtorek zrobię. Ale nie nastawiam się. Zresztą jak w poniedziałek @ nie będzie to też nic nie zanczy, bo najdłuższy cykl zdarzył mi się w czerwcu 37 dni, a w poniedziałek będzie 33 dc.

Mononoke kochana jest mi tak strasznie, strasznie przykro, że nie wiem co powiedzieć... :-:)-:)-( Jeszcze gdzieś tam w głębi mam nadzieję, że jednak fasolka i jest i się utrzyma... Wiesz, że nadzieja umiera ostatnia... Tulam mocno.

Agusia pęcherzyk/torbiel może powodować zatrzymanie okresu, może pęknąć, może powodować bóle jajnika w którym lub na którym się umiejscowił, powiększenie obwodu brzucha i tym samym ucisk na pęcherz i częstsze sikanie, a zaburzenia hormonalne powodują powstawanie torbieli i zatrzymanie wody w organizmie. Warto to sprawdzić, szczególnie, że szybka reakcja farmakologiczna może pomóc w jego wchłonięciu. O ile faktycznie masz torbiel.

reklama
Do góry