teoretycznie to dziś planowałam śmignąć po test, ale nie było mi po drodze, a dwa liczyłam, ze jeszcze ten @ się rozkręci. Ba nawet byłam pewna, że się rozkręci do wieczora na maksa, zobaczymy może robię aferę z niczego 
reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Pójdę jeszcze raz na betkę i zrobię usg dla spokoju. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz czemu mój brzuch jest taki duży??? wygląda na jakiś 3-4 miesiąc ciąży nigdy taki nie był
on jest taki od stycznia
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Agusia betki nie ma sensu robić bo jeżeli jesteś w ciąży to usg to pokaże a przecież betke niedawno robiłaś.
Jutro prosze zdać relacje na kiedy usg
)) I pamiętaj im szybciej uporasz się z problemami @ tym szybciej zaciążysz
Ilonka a jak wygląda sytuacja teraz?? Jest takie plamienie jak wcześniej ?
Jutro prosze zdać relacje na kiedy usg
Ilonka a jak wygląda sytuacja teraz?? Jest takie plamienie jak wcześniej ?
Agusia8426
Co do terminu usg to dam znać w poniedziałek bo jutro jadę do Puław do rodzinki narzeczonego
a czy przytulanki mogą być czy się wstrzymać?
Ilonka, i jak sytuacja?
Agusia, a może zrób sobie teściora? a jak minus, to do lekarza koniecznie!
Karolciak dalej gdzieś błądzi
poziomki, testu nie kupię już do poniedziałku, bo u nas nie ma gdzie, wszystko pozamykane. W poniedziałek jak nie dostanę @ to po pracy kupię i we wtorek zrobię. Ale nie nastawiam się. Zresztą jak w poniedziałek @ nie będzie to też nic nie zanczy, bo najdłuższy cykl zdarzył mi się w czerwcu 37 dni, a w poniedziałek będzie 33 dc.
Agusia, a może zrób sobie teściora? a jak minus, to do lekarza koniecznie!
Karolciak dalej gdzieś błądzi

poziomki, testu nie kupię już do poniedziałku, bo u nas nie ma gdzie, wszystko pozamykane. W poniedziałek jak nie dostanę @ to po pracy kupię i we wtorek zrobię. Ale nie nastawiam się. Zresztą jak w poniedziałek @ nie będzie to też nic nie zanczy, bo najdłuższy cykl zdarzył mi się w czerwcu 37 dni, a w poniedziałek będzie 33 dc.
Agusia8426
Myślałam o teście, mogę go kupić jutro i zrobić w pon rano 
Hope
podwójna mama :-)
Mononoke kochana jest mi tak strasznie, strasznie przykro, że nie wiem co powiedzieć... :-
-
-( Jeszcze gdzieś tam w głębi mam nadzieję, że jednak fasolka i jest i się utrzyma... Wiesz, że nadzieja umiera ostatnia... Tulam mocno.
Agusia pęcherzyk/torbiel może powodować zatrzymanie okresu, może pęknąć, może powodować bóle jajnika w którym lub na którym się umiejscowił, powiększenie obwodu brzucha i tym samym ucisk na pęcherz i częstsze sikanie, a zaburzenia hormonalne powodują powstawanie torbieli i zatrzymanie wody w organizmie. Warto to sprawdzić, szczególnie, że szybka reakcja farmakologiczna może pomóc w jego wchłonięciu. O ile faktycznie masz torbiel.
Agusia pęcherzyk/torbiel może powodować zatrzymanie okresu, może pęknąć, może powodować bóle jajnika w którym lub na którym się umiejscowił, powiększenie obwodu brzucha i tym samym ucisk na pęcherz i częstsze sikanie, a zaburzenia hormonalne powodują powstawanie torbieli i zatrzymanie wody w organizmie. Warto to sprawdzić, szczególnie, że szybka reakcja farmakologiczna może pomóc w jego wchłonięciu. O ile faktycznie masz torbiel.
Agusia8426
Dziewczynki obiecuję że w poniedziałek dam Wam odpowiedź co z usg tzn. na kiedy termin. Dziękuję za wszystkie rady. Kochane Jesteście 
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Zapomniałam że jutro niedziela
)
Ilonka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a tym czasem no-spa i lulu odpoczywać
Ilonka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a tym czasem no-spa i lulu odpoczywać