lepidoptera
Fanka BB :)
Karolaola - WITAM!!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok czwartku zrób może bete ona daje 100% pewności a testy nie zawszeWczoraj, ale tak jak już któraś pisała czuję, że "coś" mi jest. Ale z drugiej strony może brak tabletek tak na mnie działa, choć już raz odkładałam tabletki i nic takiego nie miało miejsca! następny test zrobię nie szybciej niż pod koniec przyszłego tygodnia...
Witajcie dziewczyny !
mam pytanie :*
szukalam jakiegos dobrego forum i cchyba trafilam :*
mam problem mialam miec @ 14.sierpnia.. ddstalam bardzo krótkiego okresu moze to plamienie bylo nie wiem .. malutko i krotko... dostalam 20 sierpnia... gdzies 15 sierpnia robiilam test. i patrzalam jak pobiera probke.. i wysszla jedna kreska wiec schowalam test... i dzisiaj patrze na test a tam 2 kreski ta druga taka lekka ! kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia chcemy miec dziecko jak myslicie czy bedzie ?? ta fasolka ;>>>