reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ostatnie krwawienie z odstawienia miałam 27 lipca (pierwszy dzień). I po tym krwawieniu miałam wziąć ostatni blister pigułek, ale wziełam ledwo przez tydzień i zapomniałam 2 z rzędu po czym odstawiłam całą resztę. Czyli reasumując od 8 sierpnia jestem bez tabletek i bez okresu. Jedynie po tym ostatnim opakowaniu, a właściwie 7 tabletkach 2 dni brudziłam na brązowo.

Myślicie, że te objawy to może być "odpowiedź" na brak tabletek, że tak mi organizm zareagował?

Cieszę się, że mogę dołączyć:-D

Wczoraj, ale tak jak już któraś pisała czuję, że "coś" mi jest. Ale z drugiej strony może brak tabletek tak na mnie działa, choć już raz odkładałam tabletki i nic takiego nie miało miejsca! następny test zrobię nie szybciej niż pod koniec przyszłego tygodnia...

Wczoraj, ale tak jak już któraś pisała czuję, że "coś" mi jest. Ale z drugiej strony może brak tabletek tak na mnie działa, choć już raz odkładałam tabletki i nic takiego nie miało miejsca! następny test zrobię nie szybciej niż pod koniec przyszłego tygodnia...
Ok czwartku zrób może bete ona daje 100% pewności a testy nie zawsze

Witajcie dziewczyny !:p:D
mam pytanie :*
szukalam jakiegos dobrego forum i cchyba trafilam :*
mam problem mialam miec @ 14.sierpnia.. ddstalam bardzo krótkiego okresu moze to plamienie bylo nie wiem .. malutko i krotko... dostalam 20 sierpnia... gdzies 15 sierpnia robiilam test. i patrzalam jak pobiera probke.. i wysszla jedna kreska wiec schowalam test... i dzisiaj patrze na test a tam 2 kreski ta druga taka lekka ! kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia chcemy miec dziecko jak myslicie czy bedzie ?? ta fasolka ;>>>

Jeżeli nic się nie wyjaśni to pewnie się wybiorę, a tymczasem obserwuję dalej i będę podczytywać co tam u Was. Choć czasem potraficie tyle naklikać, że kwadrans nie mój :laugh2:

Karola ja miałam takie same objawy po odstawieniu. Pierwszy mój cykl, nie odstawienniczy to było czyste szaleństwo hormonalne. Organizm z tej radości daje wszystkie objawy (ciąży, dni płodnych) ze zwiększoną mocą, poza tym na tabletkach odwyka się od sygnałów które daje ciało, dwa że są przyćmione przez antykoncepcję i teraz możesz je dostrzegać ze zdwojoną siłą. Możesz być w ciąży ale ja na twoim miejscu jeszcze bym się wstrzymała z takim myśleniem ;-) Często też od razu po odstawieniu w ogóle nie ma owulacji, chociaż bywa, że jest. Nie pozostaje nic innego jak czekać :-)

Niunia powtórz test i poczekaj 5 minut zanim go wyrzucisz ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny !:p:D
mam pytanie :*
szukalam jakiegos dobrego forum i cchyba trafilam :*
mam problem mialam miec @ 14.sierpnia.. ddstalam bardzo krótkiego okresu moze to plamienie bylo nie wiem .. malutko i krotko... dostalam 20 sierpnia... gdzies 15 sierpnia robiilam test. i patrzalam jak pobiera probke.. i wysszla jedna kreska wiec schowalam test... i dzisiaj patrze na test a tam 2 kreski ta druga taka lekka ! kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia chcemy miec dziecko jak myslicie czy bedzie ?? ta fasolka ;>>>

Witaj Niunia
czasami po wyschnięciu na teście widać jest 2 kreskę ale nie świadczy ona o ciąży.
Jeżeli sprawdzałaś test po 5 min i 2 kreski nie było to tej nie powinnaś brać pod uwagę. Najlepiej będzie powtórzyć test. Takie niby @ zdarzają się w ciąży w okolicy spodziewanej @.

Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry