reklama
Ja zrobilam dwa testy... Jeden jak zobaczylam jakies tam objawy, chodzilo o brodawki, zminiely kolor i bolaly zreszta d tej pory i byla I kreska. Pozniej kolejny zrobilam w noc poslubna nad morzem gdy dostalam krawienia I kreska, ale dalej czulam ze cos jest i wkoncu poszlam na betke. Teraz jak zrobilam test II kreski
Takze trzymam kciuki caly czas!!!

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze laski
Kahaka właśnie pożeram przedostatnią porcję śledzików,ostatnia na wieczór
Misia jak się dzisiaj czujesz??
Mononoke jak się czujesz dzisiaj kochana???

Kahaka właśnie pożeram przedostatnią porcję śledzików,ostatnia na wieczór

Misia jak się dzisiaj czujesz??
Mononoke jak się czujesz dzisiaj kochana???
blondplatyna
Fanka BB :)
Hej dziewuszki!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale do dziś umierałam z bólu. Niestety to plamienie to chyba wredna @ bo zaczyna się rozkręcać. Ale podobno 50% ciąż kończy się poronieniem samoistnym. Tylko mój ukochany znów zawiedziony.
Mononoke tak bardzo mi przykro - wiem co czujesz! jestem z Tobą.
Ilonka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& mocno!
Kahaka dawaj szybko znać po zrobieniu teściku!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale do dziś umierałam z bólu. Niestety to plamienie to chyba wredna @ bo zaczyna się rozkręcać. Ale podobno 50% ciąż kończy się poronieniem samoistnym. Tylko mój ukochany znów zawiedziony.
Mononoke tak bardzo mi przykro - wiem co czujesz! jestem z Tobą.
Ilonka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& mocno!
Kahaka dawaj szybko znać po zrobieniu teściku!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Blondi niestety tak jest dlatego nie zaleca się robienia testów przed terminem@. Ja oczywiście też nie wytrzymałam i zrobiłam 3 dni przed. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl
Kahaka czekamy ,czekamy
Kahaka czekamy ,czekamy
Witam wszystkie staraczki i już zafasolkowane mamy!:-)
Nie wiem czy mogę dołączyć, ale jak tam Was od dłuższego czasu podczytuję, to aż ciepło na sercu się robi jak się tu wspieracie i jaka jest między Wami więź.
Ja jestem w trochę podobnej sytuacji. Piszę trochę bo w sumie dopiero przygotowywaliśmy się do planowania szkraba, tzn. tabletki odłożyłam i końca dobiegł pierwszy miesiąc brania kwasu foliowego , a tu jakieś dziwne objawy. I tak zaczęłam podczytywać Wasze objawy wczesnej ciąży i kurcze mam mętlik. Tylko, że jak pisałam jestem po odłożeniu tabletek i nie mam jasnego obrazu kiedy powinna przyjść miesiączka.
No a mniej więcej od ok 1,5 tygodnia piersi zwiększyły swój rozmiar baaardzo
do tego bez stanika chodzić nie mogę, a sutki niemożliwe do dotknięcia bo takie wrażliwe, jestem rozpulchniona i temp.37 oczywiście z rana, ja już nawet brzuch mam, ale to pewnie przez wzdęcia, które mnie męczą, siku jak praktycznie każda z Was non stop i ta podpadająca wydzielina nieprzerwanie od parunastu dni,a do tego ciągle mi mokro. To są objawy, które zaobserwowałam.
Jestem po teście z jedną kreską i szybko następnego nie planuję zrobić. Poczekam jak się sytuacja rozwinie, ale już teraz dbam o siebie
i przestrzegam wszystkiego mając na uwadze, że może jednak.
Trochę się rozpisałam, ale jak mi tylko pozwolicie to razem z Wami poczekam na dalszy ciąg zarówno mojego jak i Waszego oczekiwania.
Pozdrawiam i GRATULUJĘ wszystkim zafasolkowanym mamusiom.
Nie wiem czy mogę dołączyć, ale jak tam Was od dłuższego czasu podczytuję, to aż ciepło na sercu się robi jak się tu wspieracie i jaka jest między Wami więź.
Ja jestem w trochę podobnej sytuacji. Piszę trochę bo w sumie dopiero przygotowywaliśmy się do planowania szkraba, tzn. tabletki odłożyłam i końca dobiegł pierwszy miesiąc brania kwasu foliowego , a tu jakieś dziwne objawy. I tak zaczęłam podczytywać Wasze objawy wczesnej ciąży i kurcze mam mętlik. Tylko, że jak pisałam jestem po odłożeniu tabletek i nie mam jasnego obrazu kiedy powinna przyjść miesiączka.
No a mniej więcej od ok 1,5 tygodnia piersi zwiększyły swój rozmiar baaardzo

Jestem po teście z jedną kreską i szybko następnego nie planuję zrobić. Poczekam jak się sytuacja rozwinie, ale już teraz dbam o siebie

Trochę się rozpisałam, ale jak mi tylko pozwolicie to razem z Wami poczekam na dalszy ciąg zarówno mojego jak i Waszego oczekiwania.
Pozdrawiam i GRATULUJĘ wszystkim zafasolkowanym mamusiom.
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
karola WITAM!! kiedy zaczął się cykl??