reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam niedzielnie :-D
U mnie 32 dc, nie czuję się jak na @. Zobaczymy...
Ilonka i jak? Mam nadzieję, że @ się nie rozkręciła.
Mononoke, jak się czujesz kochana?
poziomki, śledzie kupiłaś??? :-D

Ja zrobilam dwa testy... Jeden jak zobaczylam jakies tam objawy, chodzilo o brodawki, zminiely kolor i bolaly zreszta d tej pory i byla I kreska. Pozniej kolejny zrobilam w noc poslubna nad morzem gdy dostalam krawienia I kreska, ale dalej czulam ze cos jest i wkoncu poszlam na betke. Teraz jak zrobilam test II kreski:happy: Takze trzymam kciuki caly czas!!!

Cze laski:-D
Kahaka właśnie pożeram przedostatnią porcję śledzików,ostatnia na wieczór:sorry2:

Misia jak się dzisiaj czujesz??

Mononoke jak się czujesz dzisiaj kochana???

Hej dziewuszki!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale do dziś umierałam z bólu. Niestety to plamienie to chyba wredna @ bo zaczyna się rozkręcać. Ale podobno 50% ciąż kończy się poronieniem samoistnym. Tylko mój ukochany znów zawiedziony.
Mononoke tak bardzo mi przykro - wiem co czujesz! jestem z Tobą.
Ilonka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& mocno!
Kahaka dawaj szybko znać po zrobieniu teściku!

Blondi niestety tak jest dlatego nie zaleca się robienia testów przed terminem@. Ja oczywiście też nie wytrzymałam i zrobiłam 3 dni przed. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl

Kahaka czekamy ,czekamy

Witam wszystkie staraczki i już zafasolkowane mamy!:-)

Nie wiem czy mogę dołączyć, ale jak tam Was od dłuższego czasu podczytuję, to aż ciepło na sercu się robi jak się tu wspieracie i jaka jest między Wami więź.

Ja jestem w trochę podobnej sytuacji. Piszę trochę bo w sumie dopiero przygotowywaliśmy się do planowania szkraba, tzn. tabletki odłożyłam i końca dobiegł pierwszy miesiąc brania kwasu foliowego , a tu jakieś dziwne objawy. I tak zaczęłam podczytywać Wasze objawy wczesnej ciąży i kurcze mam mętlik. Tylko, że jak pisałam jestem po odłożeniu tabletek i nie mam jasnego obrazu kiedy powinna przyjść miesiączka.
No a mniej więcej od ok 1,5 tygodnia piersi zwiększyły swój rozmiar baaardzo:szok: do tego bez stanika chodzić nie mogę, a sutki niemożliwe do dotknięcia bo takie wrażliwe, jestem rozpulchniona i temp.37 oczywiście z rana, ja już nawet brzuch mam, ale to pewnie przez wzdęcia, które mnie męczą, siku jak praktycznie każda z Was non stop i ta podpadająca wydzielina nieprzerwanie od parunastu dni,a do tego ciągle mi mokro. To są objawy, które zaobserwowałam.

Jestem po teście z jedną kreską i szybko następnego nie planuję zrobić. Poczekam jak się sytuacja rozwinie, ale już teraz dbam o siebie:tak: i przestrzegam wszystkiego mając na uwadze, że może jednak.

Trochę się rozpisałam, ale jak mi tylko pozwolicie to razem z Wami poczekam na dalszy ciąg zarówno mojego jak i Waszego oczekiwania.

Pozdrawiam i GRATULUJĘ wszystkim zafasolkowanym mamusiom.

reklama
Do góry