reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jestem.. i zła jak nie wiem!!
Nic ale to nic nie załatwiłam!!
I co się okazało, nie zrobili ostatnio prolaktyny.. no myślałam, że ich tam na miejscu ubiję.. pomacała mi dziś cycki, co by sprawdzić czy jest sens ją badać i dopiero wtedy się zdecydowała.. jak będą złe wyniki to się będą kontaktować..
Pobrali też krew na wapn, nie wiem po co..
I zaszczepili mnie na żołtaczkę.. mówiąc, że to nie koliduję ze staraniami.
Jak nie zaciąże do pół roku, skierowanie do szpitala i tam nam mają pomóc zajść.. jasne..

A u mnie od 2 dni boski śluz.. nigdy takiego nie miałam.. i się zastanawiam, czy to zwykły śluz, czy taki był z powodu tej anstynencji naszej.. no bo ile można bez przytulanek.. trochę zgłupiała teraz jestem :D

Nic, lecę, będę dopiero jutro i pewnie będę miała mase do nadrobienia :)

reklama
Martusia witaj, twój ginekologi dobrze mówi.

Kahaka kochana trzymam kciuki z całej siły!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jutro poranny sikacz pokaże II :tak::-)

Lilith, nie nerwuj się, złość piękności szkodzi ;-)

Kamia i kahaka kciuki aż mnie bolą!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lilith szkoda że służbę zbrowia mają taką do d..y

ha!! obrazek mi się zmienił:)))

Dziewczynki, dziękuję za kciuki, kochane jesteście :-D
@ jak nie było tak nie ma, staram się nie nakręcać, tym bardziej, że piersi mnie wcale nie bolą (w pierwszej ciąży bolały).
Test robię jutro około 6.30, więc może przed pracą zdążę napisać, co wyszło. A teraz już idę spać, aby szybciej noc zleciała ;-)
Hope, sto lat dla córci :-)

a ja dziś skończyłam 25 :-) hahahaah :-D ale bym miała cudny prezent, jakby jutro były II :szok: to chyba zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe...
Dobranoc Kobietki, dam znać z samego rana :tak:

reklama
Dziękować, dziękować :-) Solenizantka objedzona tortem padła i chrapie ;-) Jakie te dzieci stare są ;-)

Do góry