reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam, po raz pierwszy ;) @ spóźnia mi się trzeci dzień.... Ale robiłam wczoraj test i wyszedł negatywny [co prawda nie był z porannego siku] Cały czas boli mnie podbrzusze jak na @... tylko, że zawsze przed @ miałam takie twarde te podbrzusze jak się dotykało i wyczuwalne jajniki.... a teraz tylko boli i jest normalnie... Myślicie, że gdybym poszła do gina to już by mógł stwierdzić czy to ciąża? [Byłby to dopiero 4tydzień...] Czy jeszcze za szybko...?

na tym etapie najwięcej "powie" Ci test robiony z krwi w lab "beta" bo z niego nawet w przybliżeniu określisz tydzień ciąży. A lekarz to ok 6 tyg:-)

poziomki ja mam termin na jutro:-)
karolciak przykro mi z powodu @ ale w tym cyklu chyba się wielce nie nastawiałaś nie?? teraz leczysz nadżerkę?
nikita nikt Cię nie pokrzyczy bo same tak mamy co cykl;-)

reklama
Najlepiej będzie jak poczekasz jeszcze kilki dni (2-3) i zrób test z porannego moczu lub jeśli jesteś niecierpliwa b-hcg z krwi. Trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby to była fasolcia

A gdzie można zrobić ten test z krwi? W zwykłym laboratorium?
Widzę, że któraś z Was leczy nadżerkę.... Ja też ją mam, ale mi kiedyś lekarz powiedział, że nie ma co leczyć bo jak kiedyś będę w ciąży to nie ma pewności,że po ciąży nie będzie nawrotu.... to jak to z tym jest? ;/ wie ktoś?

cześć Kobietki :-D
ja @ nie mam, dziś powinna być. Rano nie robiłam testu, dopiero po powrocie z pracy nasikałam. Ja tam widzę jakiś cień, ale pewnie mnie wyobraźnia ponosi. Jutro rano zatestuję z samego rana.

Kahaka
e tam niekoniecznie to wyobraźnia, może poprostu sokoli wzrok. Moja koleżanka robiła test w pracy i sama nie wiedziała czy ta druga kreska tam jest czy nie, ale jak ja ten test zobaczyłam to byłam pewna w 100%, że to fasolka no i miałam rację, na dniach ta fasolka przyjdzie na świat:-D

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, jednak ja staram się nie nakręcać, bo już nie raz miałam takie cienie na testach - fakt nigdy nie pojawiły się od razu (teraz od razu, po minucie gdzieś). Co chwila latam do kibelka i patrze czy @ nie przyszła. Czuję się trochę okresowo, więc pewnie z mojego cienia nic nie będzie, ale to się okaże najpóźniej jutro rano. Trzymajcie mocno kciuki.

reklama
Do góry