reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochane napisze zbiorowo bo każdej z osobna to bez sęsu;)
1 ciąża poszłam do gina w 10 tyg i wiedziałam że jestem w ciąży bo nie miałam okresu i bardziej urojony niż widoczny test ciążowy

2 ciąża wiedziałam że jestem w ciązy zanim potwierdziła to bardzo wczesna beta:))
Miałam wszystkie książkowe objawy ciąży oprócz wymiotów

3 ciąża mniej więcej w połowie cyklu miałam silne zawroty głowy,mdłości(zaległam w wyrku na 3 dni)wzdęcia i zaparcia.Myślałam że się zatrułam;)) Po tych 3 dniach zawroty głowy były lekkie a mdłości sporadyczne. Byłam pewna że nic ale dla świętego spokoju zrobiłam test 3 dni przed(popołudniu) bo miałam imieniny-POZYTYWNY!! SZOK!! Objawy nasiliły się po terminie @ a teraz jest coraz gorzej;)))))

Mam nadzieje że jak najszybciej zaskoczycie dziewczyny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Kochane napisze zbiorowo bo każdej z osobna to bez sęsu;)
1 ciąża poszłam do gina w 10 tyg i wiedziałam że jestem w ciąży bo nie miałam okresu i bardziej urojony niż widoczny test ciążowy

2 ciąża wiedziałam że jestem w ciązy zanim potwierdziła to bardzo wczesna beta:))
Miałam wszystkie książkowe objawy ciąży oprócz wymiotów

3 ciąża mniej więcej w połowie cyklu miałam silne zawroty głowy,mdłości(zaległam w wyrku na 3 dni)wzdęcia i zaparcia.Myślałam że się zatrułam;)) Po tych 3 dniach zawroty głowy były lekkie a mdłości sporadyczne. Byłam pewna że nic ale dla świętego spokoju zrobiłam test 3 dni przed(popołudniu) bo miałam imieniny-POZYTYWNY!! SZOK!! Objawy nasiliły się po terminie @ a teraz jest coraz gorzej;)))))

Mam nadzieje że jak najszybciej zaskoczycie dziewczyny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nałapałam do słoiczka i wypuszcze za dwa tygodnie w dniu owulki:)

Witajcie!Test nie wyszedł, ale skąd to złe samopoczucie i brak okresu.:-(Mam wrażenie jakby to było jakieś zatrucie, ale tak długo.Wiecie zanim tu coś napisałam to przeczytałam cały ten wątek...i jakoś mi raźniej teraz bo wiem, że nie ja jedna się tak mocno staram.Tak na marginesie to teraz też mam nudności i jakoś mną trzęsie...może to grypa żołądkowa czy coś innego się przypałętało.Naprawdę sama nie wiem.Jeszcze trochę poczekam...może betę zrobię?Pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
GOSIA
Możliwe, że to jakaś infekcja żołądkowa, ale skoro nie ma @ to bardziej bym się skłaniała do fasolki. Różne mogą być objawy, a to że test nie wychodzi - nie zawsze na początku ciąży wychodzi, może Twój organizm reaguje z opóźnieniem i BETA Ci podksoczą później. 2 lata to już trochę czasu, więc może... Ale najważniejsze to NIE NAKRĘCAĆ SIĘ (łatwo powiedzieć, ehhh)

POZIOMKI
Dzięki! A tak swoją drogą to Ci zazdroszczę, też już bym chciała...... No cóż, na każdą przyjdzie pora.

A tak w ogóle to powinnam sie teraz uczyć, w sobotę egzamin... Ale co ja zrobię że wolę na forum poczytać i popisać. Fajna tu jest atmosfera, a jak się nie ma z kim pogadać...

Dziewczyny, takie pytanie z innej paki. Jak ustawić obrazek żeby był taki duży jak u Was? Bo mi tylko taki kwadracik wyskoczył i nie mam zdjęcia swojego profilu. nie wiem czemu:crazy:

Witam z "rana" :D
U mnie już ból owulacyjny, szyja pięknie a śluzu nima :D Cała ja :D
Załuję, że nie mam żelu ;(
Ale nie ucieknie, kupię na następny cykl ;p co sobie będę żałować :)

Poziomki, ja też się gubię jak suwaczków nie ma :D

A jak reszta dziewczyn??

poziomki

nie wiem kiedy mam termin bo mam nieregularne cykle ostatnio i ciężko mi powiedzieć...teraz to już się boję, że może to jakaś choroba...czuje jakieś rozpychanie w brzuchu i ból jajników i krzyża i jakiś kłucie...nie byłam nigdy w ciąży i raczej jestem niedoświadczona:zawstydzona/y:nie prowadziłam też obserwacji swojego cyklu licząc, że po prostu się uda a tu ciągle nic...przez jakiś czas miałam ogromne parcie na dziecko i tak mi się wydaje, że przez to się trochę zablokowałam...

LILITH
Ja gdzieś czytałam, że jak sie starasz o dzidzię, to nie powinno się stosować żadnych żelów. Mają one inne pH i są zabójcze dla plemników

reklama
GOSIA
Możliwe, że się zablokowałaś przez to parcie na dzidzię, moja kolezanka tak miała. Ale jak odpuściła i poszłą opiekować się dzidziusiem siostry to zaraz zaskoczyła. Ludzka psychika jest nieodgadniona...
Ale te objawy, o których mówisz wyglądają na ciążowe. Oby tak było, trzymam kciuki

Do góry