reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, kciuki zaciśnięte za dobre wieści od gina :tak:
Mononoke, no kopnę Cię!!! Jak ja mam się mężem zająć na odległość??? Pisałam już kiedyś, że widzimy się tylko w weekendy, więc proszę mi tu nie zarzucać, że za malo dbam o niego, no!:angry: niestety moja owulacja nie posiada inteligencji i na niego raczej nie czeka aż wróci z pracy :crazy:

Nie krzycz na mnie a buuuuu ;(

Biedaki, tylko w weekendy... ja jak bez mojego meza jestem jeden dzien i widzimy sie np dopiero o 20:00 to wariuje i tesknie strasznie. Ciezko byloby mi wytrzymac bez mojego :( Uzalezniona jestem.

WIecie co dziewczyny... jade dzisiaj do lekarza z ta glowa i kregoslupem bo na samym ibupromie daleko nie zajade a w niedziele egzamin, w poniedzialek powrot do szkoly... masakra, musze sie czyms podleczyc :/ Nie chce znowu do lekarza... ja juz limit na rok wykorzystalam :/

kobietki ,moja radość trwala krotko-2 dni temu test o czulosci 10 pokazal II krechy a dzis zrobilam o czulosci 25 i niestety I krecha-zadzwonilam do ginek kazal jechac na bete i zrobilam-wynik 0,100:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
nie wiem o co kaman -tam na dole rozpulchnione,ginek sprawdzil-szyjka sina,macica powiekszona ja mialam 37,2 temp.....
wszystko wskazywalo na ciąże a dzis ....radość prysla-gdybym nie zrobila tego testu dzis to pewnie za 1,5 tyg bym sie dowiedziala,ze ciąży nie ma bo tak mialam wizyte..

kazal mi odstawic lutke -rano wzielam a na noc juz nie wezme i mam nadzieje,ze @ przylezie za 2,3 dni...znowu kazal brac estrofem ,clo i lutke a ja juz ni mam sily-rece mi opadaja...
a mąż tak sie cieszyl...

mama kochana mi też bobo test pokazał 2 kreski (bardzo słabe ale..)a nie byłam w ciąży. Strasznie mi szkoda:***

Mononoke u nas działki są baaaardzo tanie,a my swoją kupiliśmy za bezcen.

Kahaka może plemniczki koczowaly w oczekiwaniu na owu??

Karolciak NIGDY WIĘCEJ BLOKU!!!!! To więzienie wole 50m domek niż 150m mieszkanie!!

Byłam dzisiaj u ogólnego i kazał odpoczywać pić soczek z malin z miodkiem i inhalować . Nic mi nie można bo w 1 trym praktycznie wszystko może uszkodzić zarodek

MAMA Oj strasznie mi przykro.... uwierz mi ... wiem, co czujesz :(

Poziomki, w ciazy mozna w I trymestrze tylko lekarze niechetnie przepisuja. Ja brałam taki antybiotyk jak wyszlam ze szpitala - Bioparox, to sie fuka do buzi albo do nosa. To jedyny chyba antybiotyk, ktory moga zazywac kobiety w ciazy bo on dziala miejscowo i nie ma prawa uszkodzic fasolki. Oprocz tego wolno rutinoscorbin (mowili i w szpitalu, ze 3 razy dziennie po jednej i wapno z wit. C tylko raz dziennie). Ale jak jest juz gorzej to i zwyklymi antybiotykami lecza:////
Mam nadzieje, ze Ci pomoga te domowe sposoby!

A z tymi dzialkami to jak mowie - to zalezy od lokalizacji ,wlasciciela, typu dzialki (rolna czy budowlana - rolna trzeba przekwalifikowac o ile sie w urzedach zgodza) i czy uzbrojona czy nie. Ja widzialam nawet dzialki ktorych ceny byly 1000zl za 1a.

Ostatnia edycja:
Mama przykro mi bardzo a sie cieszyłam ze jestes w tej upragnionej ciazy;-( jednym słowem testy sa do du...jeliepj biegac na betke jak sie @ spoznie:(
Dziewczyny naprawde widze tutaj wszytskie jakie jestescie szczesliwe mieszkajac w domkach wiec tez tak zrobie bo jak mam kupic mieszkanko za 150000 i miec łazienke 3 m2 i taka sama powierzchnie kuchni to mnie bierze...a no i wyjscie na swierze powietrze jak tak mozna okreslic powietrze w miescie ogranicza sie do spaceru do parku..to masakra... bylam mlodsza to nie chcialam zyc w mniejszym miasteczku czy na wsi a teraz o tym marze:D

reklama
Mama przykro mi bardzo a sie cieszyłam ze jestes w tej upragnionej ciazy;-( jednym słowem testy sa do du...jeliepj biegac na betke jak sie @ spoznie:(
Dziewczyny naprawde widze tutaj wszytskie jakie jestescie szczesliwe mieszkajac w domkach wiec tez tak zrobie bo jak mam kupic mieszkanko za 150000 i miec łazienke 3 m2 i taka sama powierzchnie kuchni to mnie bierze...a no i wyjscie na swierze powietrze jak tak mozna okreslic powietrze w miescie ogranicza sie do spaceru do parku..to masakra... bylam mlodsza to nie chcialam zyc w mniejszym miasteczku czy na wsi a teraz o tym marze:D

Karolciak ja przez prawie 24 lata mieszkalam w bloku w dwu-pokojowym mieszkanku z rodzicami, bratem i malutka lazienka. Zgroza.... a jak glowe przez okno wystawialam to czulam tylko smrod biegnacy od sasiada alkoholika. Nie wspominajac juz o innych "atrakcjach" zycia w bloku i na osiedlu. Nigdy wiecej, nawet gdybysmy sie mieli budowac 20 lat to wole to niz gnic w blokowisku.

Do góry