reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke dostałam recepte na bioparox gdyby katar się nasilił ,gardło właściwie już przeszło i boli mnie głowa od zatok. Mogłam jednak wykupić ten antybiotyk:/

Ostatnia edycja:
reklama
KAROLCIAk- a wiesz co jest dziwneeeee:dry:ze ten test z czulościa 10-bobotest strumieniowy wyszedl mi pozytywny po kilku sekundach:crazy::crazy:II kreski nie pokazaly sie po 2 godzinach tylko od razu wiec na 100% przyjelam ,ze jestem w ciąży skoro takie mialam objawy ,skoro usg tez nadalo wyniki na + dla ciązy a ten dzisiejszy test robilam tak pro'forma i co...okazalo sie ,ze lipa...:-:)-(
matko jak to boli...za godzine bedzie mąż to chociaz przytuli,ukocha i moze troche przejmie tego żalu ode mnie...

To okropne jak los potrafi sobie zadrwić. Podobno bobo test pokazuje błędnie wynik,więc lepiej z niego nie korzystać. Ja robiłam z czułością 25 i wyszedł. Mama mam nadzieje że szybko zaciążysz :***

Ale tu smutno dzisiaj.... i nikt sie nie odzywa....
A ja dalej trzymam kciuki za martusie a ona nic nie mowi co z tym ginkiem .... no i gdzie ta @?

hejka, jestem :) W zasadzie nic się nie dowiedziałam.... gin okazał się super :D już nie chce żadnego innego hehe
Powiedział, że nie może wykluczyć ciąży.... ale i jej nie potwierdza.... Dał mi luteinę na 5 dni-powiedział, że jak nie jestem to @ będzie... a jak nie to się okaże że fasolką-a ta luteina jej nie zaszkodzi jakby co tylko nawet pomoże.... Kupiłam sobie test na wszelkie wypadek-jutro zrobię.... bo jadę na wesele jutro to chcę wiedzieć jakby co-ale się nie nastawiam bo przecież betka wyszła ujemna ;)

Martusia, no to czekamy, czekamy na wynik teściora, oby pozytywny :-D
Mononoke, nie krzyczę na Ciebie :no: no widzisz, Ty za swoim tęsknisz, jak go dzien jeden nie widzisz, ja z moim widzimy się tylko w weekendy i tak już od początku maja :crazy: i nawet jak byśmy się bardzo starali, to trudno nam trafić w owu... :-(
poziomki, plemniki by musiały być giganty, żeby doczekały do środy - czwartku od niedzieli poprzedniej ;-)
A ja Wam powiem, że kupiliśmy mieszkanie w bloku i jakoś wcale mi tu nie jest źle :-D pewnie, jakbyśmy mieszkali we własnym domku, to byłoby fajnie, i za ileś lat tak pewnie zrobimy, ale mi w bloku fajnie, pewnie dlatego, że cale życie tak mieszkałam z rodzicami i siostrą, a mieszkanie spore było 4-pokojowe, więc nie odczułam, że ciasno. No i mieszkamy w małym mieście, więc te bloki nasze nie są takie "duszące".

reklama
Do góry