reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Jak zwykle sie rozgadalyscie jak mnie nie ma !!! O wy niedobre, mnie biednej z chorym kregoslupem tyle czytania zostawilyscie!!! A ja jak ten dzwonnik z Notre Dame z garbem do sufitu siedze i czytam :>

Lilith, fajny ten test ciazowy, ja tam czekam na takie z wymiennymi koncowkami zeby mozna bylo kupic raz i uzywac kilkadziesiat razy - np codziennie sprawdzac czy sie jest zafasolkowana :D A a propo przeprowadzki to moze faktycznie gdzies pomiedzy pudlami z ciuchami i zabawkami mozna by cos teges :D

Poziomki jak sie czujesz mamusko? Ja sie Twojemu mezowi nie dziwie, ze chce wiecej :D

kahaka, pobilas mnie z tym cyklem :D 48 dni - masakra :D ale juz sie zblizasz do konca i moze nastepny juz nie przyjdzie :D A ja po pierwszym dniu w pracy super - tylko wszyscy cos ode mnie chcieli dzisiaj i nie moglam sie wyrobic za nic a jeszcze tyle innej dodatkowej roboty mialam. Mam beznadziejny plan, nie mam kiedy zrobic karcianek... a w tym roku juz 2 trzeba:/ durny pomysl durnych ludzi... pfffff

katty :D no pieknie, kolejna nauczycielka ale my to przy Tobie jak te plotki normalnie :D pewnie pani doktor albo dr hab i takie tam jezszcze :D Wybacz, ze sie smieje ale ostatnio nie lubie wykladowcow na uczelniach :> a u nas 80% wykladowcow to prof dr hab. i sie madrza, a pierdy gadaja tylko! :> ps. co wykladasz?:>

Kamia przytulac sie mozna ale podobno bardzo delikatnie :D ja nie wiem, ja jak zaszlam to mowilam mojemu ze dopiero po drugiej wizycie u ginka :D wiec musialby 2 tygodnie czekac :> no ale ..... w kazdym razie mozna a nawet trzeba sie przytulac :D

Mononoke, nie martw się, ja nie miałam przerwy w pracy, a dalej się nie mogę ogarnąć, tyle mam papierów :angry: u nas karciane w tym roku wrzucili nam do planów, więc nie ma problemu, tylko dzieci na nie brak :szok: bo wszystkie są na 6 lekcji, a u nas dzieci dojeżdżające autobusem i autobus jest po 5 lekcji i po 8, więc jeśli dzieci chodzą na karciane na 6 lekcji to potem muszą 2 godz na autobus czekać! :no:
LILITH ten test ciążowy to bez sensu moim zdaniem hehe. No żebym jeszcze musiała kompa odpalić zanim zobaczę - jestem, nie jestem, jestem, nie jestem...:-D
kamia, nie krępujcie się z tymi przytulankami hehe ;-)

no jak to o czym??;-) o dobru dziecka;-)
uuuu to widzę, ze twój M bardzo prorodzinny jest;-) widocznie żonka w ciązy mu się bardzo podoba:-) a rodzinka wie już??

To prawda że mój M lubi ciężarne bo jak mam brzuszek to się patrzy na mnie jak łasuch na torcik czekoladowy:D
Tak naprawde moge mu i piątke dzieci urodzić jeżeli na to zarobi:)
Na razie jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy hihihi
Przytulanki fajnie odprężają i mame i bobo:D Nie żałuj sobie! Samolotem latasz a sexu się boisz??

Ostatnia edycja:
To prawda że mój M lubi ciężarne bo jak mam brzuszek to się patrzy na mnie jak łasuch na torcik czekoladowy:D
Tak naprawde moge mu i piątke dzieci urodzić jeżeli na to zarobi:)
Na razie jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy hihihi
Przytulanki fajnie odprężają i mame i bobo:D Nie żałuj sobie! Samolotem latasz a sexu się boisz??

:-) poziomki ja z Tobą padnę:-) twoja logika mnie rozwaliła:-)i nie można jej zaprzeczyć:-)
a to kiedy chcecie powiedzieć? kule podziwiam Cię, ze tyle potrafisz wytrzymać:szok::szok:
monooke uważaj na siebie z tym kręgosłupem:tak:

reklama
Do góry