reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
A o czym Wy tu rozprawiacie??????
Lilith super ten test
Mój M zapowiedział że na 3 się chyba nie skończy
Lilith super ten test
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
A o czym Wy tu rozprawiacie??????
Lilith super ten test
no jak to o czym??;-) o dobru dziecka;-)
uuuu to widzę, ze twój M bardzo prorodzinny jest;-) widocznie żonka w ciązy mu się bardzo podoba:-) a rodzinka wie już??
Jak zwykle sie rozgadalyscie jak mnie nie ma !!! O wy niedobre, mnie biednej z chorym kregoslupem tyle czytania zostawilyscie!!! A ja jak ten dzwonnik z Notre Dame z garbem do sufitu siedze i czytam :>
Lilith, fajny ten test ciazowy, ja tam czekam na takie z wymiennymi koncowkami zeby mozna bylo kupic raz i uzywac kilkadziesiat razy - np codziennie sprawdzac czy sie jest zafasolkowana
A a propo przeprowadzki to moze faktycznie gdzies pomiedzy pudlami z ciuchami i zabawkami mozna by cos teges 
Poziomki jak sie czujesz mamusko? Ja sie Twojemu mezowi nie dziwie, ze chce wiecej
kahaka, pobilas mnie z tym cyklem
48 dni - masakra
ale juz sie zblizasz do konca i moze nastepny juz nie przyjdzie
A ja po pierwszym dniu w pracy super - tylko wszyscy cos ode mnie chcieli dzisiaj i nie moglam sie wyrobic za nic a jeszcze tyle innej dodatkowej roboty mialam. Mam beznadziejny plan, nie mam kiedy zrobic karcianek... a w tym roku juz 2 trzeba:/ durny pomysl durnych ludzi... pfffff
katty
no pieknie, kolejna nauczycielka ale my to przy Tobie jak te plotki normalnie
pewnie pani doktor albo dr hab i takie tam jezszcze
Wybacz, ze sie smieje ale ostatnio nie lubie wykladowcow na uczelniach :> a u nas 80% wykladowcow to prof dr hab. i sie madrza, a pierdy gadaja tylko! :> ps. co wykladasz?:>
Kamia przytulac sie mozna ale podobno bardzo delikatnie
ja nie wiem, ja jak zaszlam to mowilam mojemu ze dopiero po drugiej wizycie u ginka
wiec musialby 2 tygodnie czekac :> no ale ..... w kazdym razie mozna a nawet trzeba sie przytulac 
Lilith, fajny ten test ciazowy, ja tam czekam na takie z wymiennymi koncowkami zeby mozna bylo kupic raz i uzywac kilkadziesiat razy - np codziennie sprawdzac czy sie jest zafasolkowana
Poziomki jak sie czujesz mamusko? Ja sie Twojemu mezowi nie dziwie, ze chce wiecej
kahaka, pobilas mnie z tym cyklem
katty
Kamia przytulac sie mozna ale podobno bardzo delikatnie
Mononoke, nie martw się, ja nie miałam przerwy w pracy, a dalej się nie mogę ogarnąć, tyle mam papierów
u nas karciane w tym roku wrzucili nam do planów, więc nie ma problemu, tylko dzieci na nie brak
bo wszystkie są na 6 lekcji, a u nas dzieci dojeżdżające autobusem i autobus jest po 5 lekcji i po 8, więc jeśli dzieci chodzą na karciane na 6 lekcji to potem muszą 2 godz na autobus czekać! 
LILITH ten test ciążowy to bez sensu moim zdaniem hehe. No żebym jeszcze musiała kompa odpalić zanim zobaczę - jestem, nie jestem, jestem, nie jestem...
kamia, nie krępujcie się z tymi przytulankami hehe ;-)

LILITH ten test ciążowy to bez sensu moim zdaniem hehe. No żebym jeszcze musiała kompa odpalić zanim zobaczę - jestem, nie jestem, jestem, nie jestem...

kamia, nie krępujcie się z tymi przytulankami hehe ;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
no jak to o czym??;-) o dobru dziecka;-)
uuuu to widzę, ze twój M bardzo prorodzinny jest;-) widocznie żonka w ciązy mu się bardzo podoba:-) a rodzinka wie już??
To prawda że mój M lubi ciężarne bo jak mam brzuszek to się patrzy na mnie jak łasuch na torcik czekoladowy
Tak naprawde moge mu i piątke dzieci urodzić jeżeli na to zarobi
Na razie jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy hihihi
Przytulanki fajnie odprężają i mame i bobo
Ostatnia edycja:
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
To prawda że mój M lubi ciężarne bo jak mam brzuszek to się patrzy na mnie jak łasuch na torcik czekoladowy
Tak naprawde moge mu i piątke dzieci urodzić jeżeli na to zarobi
Na razie jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy hihihi
Przytulanki fajnie odprężają i mame i boboNie żałuj sobie! Samolotem latasz a sexu się boisz??
:-) poziomki ja z Tobą padnę:-) twoja logika mnie rozwaliła:-)i nie można jej zaprzeczyć:-)
a to kiedy chcecie powiedzieć? kule podziwiam Cię, ze tyle potrafisz wytrzymać

monooke uważaj na siebie z tym kręgosłupem

reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Może dlatego że traktuje ciążę bardzo osobiście wręcz intymnie a mamie nie chce mówić przez tel