reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cze kochane:-D

Karolciak
SZCZĘŚCIA,MIŁOŚCI,RADOŚCI I KRĄGŁOŚCI CZERWCOWO- LIPCOWYCH:-p:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny super zdjęcia ślubne:-D

Ale wczoraj miałam dzień eeeeeeeeeeee cały w trasie albo nad garami a wieczorem musiałam odwieźć M 60km w jedną strone:dry:
Nie wyspałam się wogóle a mdłości mnie dopadły dzisiaj takie że musiałam się położyć i głęboko oddychać :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:Na szczęście zdążyłam Gośke do szkoły odwieźć :sorry:
Narobiłam wczoraj sałatki jarzynowej bo rosioł robiłam i szkoda było warzyw:tak:i na mdłości jak znalazł ! zjadłam kopiastą kupke i 2 paluchy z żółtym serem i nie powiem żebym się jakoś specjalnie najadła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziekuje za zyczenie:D szczegolnie te krągłości:D ale ja Wam zazdroszcze tych mdlości itp;-) A u mnie nic ciekawego cykl zmarnowany zero przytulanek masakra...chcialabym zeby nastepny juz byl owocny:D:D::D

Mi gin mówił, że właśnie najlepiej przytulać się co 2 dni-nie częściej, bo jak on to okreslił: "mąż zacznie strzelać ślepakami" :) albo przed trochę popościć :)

Karolciak, spóźnione ale szczere życzę a czego Ci życzę to Ty dobrze wiesz ;p

Kamia.. na @ się czuję :)

Ostatnio bez humoru jestem.. mój pracuję teraz 12 godzin i tak mi sie nudzi straszliwie.. jeszcze pogoda była tragiczna, dziś ładnie ale co z tego.. jakieś takie ogólne przygnębienie mnie dopadło..

Mam nadzieję, że mamuśki czują się dobrze..

Kahaka a co u Ciebie?

Czy któraś teraz testuję??

lilith masz przeprzeprześliczną córeczkę:-) marzenie:-) no ale nie ma się co dziwić bo dobre geny po mamusi widać;-) może taki jesienny dołek?
krolciak serdeczne życzenia z okazji rocznicy:-) nie wiem czemu ale tak czuje, ze po tym poście coś się wam uda;-) jeżeli zaszłąm wtedy kiedy mi się wydaje (na 98%) to to były jedyne przytulanki w tygodniu, więc coś z tą częstością jest na rzeczy:-)
poziomkija też mam dziki apetyt:-( już 2 kg poszłam w góre:szok::szok::szok::szok: a cyce już nie bolą ale są takie pełne:szok::szok::szok:

reklama
Dziękuje Kamia :)

A z tym humorkiem to być może.. kto to wie.. może to takie przygnębienie z samotności :d albo przed @ ..

Do tego królik mnie już nie kocha :( ciągle lata za mną i mnie podszczypuję, tylko mnie :( nie wiem dlaczego :( ale to bywa straszne, jest taki nachalny :D

Do góry