reklama
blondplatyna
Fanka BB :)
Dziś 21dc. Owulację ma między 12 i 14 dc. Tak przynajmniej powiedziała mi dr na usg.
blondplatyna
Widzę, że zostałam samiuteńka.
Załóżmy, że 14 to masz 28 dniowe cykle mniej więcej, więc jeszcze z jakiś tydzień
Szybko Ci zleci teraz, najgorsze to są te dni na 2-3 dni przed @ 
Pod tym względem pocieszam się, że robie ten wykres, przynajmniej się ne nakręcam jak widze, że tempka spada i mam mniej stresu w końcowe dni
Trzymam kciukasy, by ten cykl był udanym
Pod tym względem pocieszam się, że robie ten wykres, przynajmniej się ne nakręcam jak widze, że tempka spada i mam mniej stresu w końcowe dni
Trzymam kciukasy, by ten cykl był udanym
blondplatyna
A jeśli chodzi o objawy to ja dziwnie żadnych nie mam, przeważnie kilka dni po owulce bolały mnie piersi, a teraz cisza. Ale pewnie znów obie coś wmawiam.
blondplatyna
Ja temperatury nie mierzę, bo nie jestem systematyczna, co wynika z pracy. Jutro idę na pobranie krwi, bo chcę zobaczyć poziom hormonów tarczycy, bo kiedyś miałam epizod z nią związany. Może też ona jest powodem niezaciążenia. I tak się właśnie zastanawiam, czy od razu nie zrobić betki, bo ona wyjdzie na 100% i nie będę przynajmniej się denerwować do końca cyklu.
Ja tam lubie swoje kraglosci... w sumie polubilam je dopiero kiedy okazalo sie, ze moj maz jes uwielbia i chce wiecej 
A janawet nie wiem jaki dlugi bede miala cykl bo nie dosc ze przez sotatnie kilka miesiecy mialam te cykle takie pokrecone to jeszcze po tym poronieniu pewnie mi sie wszystko poprzestawia :/ A suwaczek mozna bylo najdluzszy zrobic na 37 dni wiec taki zostawilam. A temkpki tez nie sprawdzam bo tez jestem niesystematyczna no i mi sie nie chce
Lenistwo jest i kara tez :>
Mam nadzieje, ze jednak @ niedlugo przyjdzie i rozpoczniemy nasze starania na nowo
Buziaki dziewczyny jade do krk :>
A janawet nie wiem jaki dlugi bede miala cykl bo nie dosc ze przez sotatnie kilka miesiecy mialam te cykle takie pokrecone to jeszcze po tym poronieniu pewnie mi sie wszystko poprzestawia :/ A suwaczek mozna bylo najdluzszy zrobic na 37 dni wiec taki zostawilam. A temkpki tez nie sprawdzam bo tez jestem niesystematyczna no i mi sie nie chce
Mam nadzieje, ze jednak @ niedlugo przyjdzie i rozpoczniemy nasze starania na nowo
Buziaki dziewczyny jade do krk :>
blondplatyna
Staramy się od czerwca, wiem że to dopiero 3 cykl, ale i tak wariuję, bo jestem taka że chcę tu i teraz. A zresztą myśleliśmy, że trafimy za pierwszym razem, bo chciałam urodzić przed majem bo jestem alergikiem i źle to znoszę. Ale cóż, co będzie to będzie. Badania robiliśmy z krwi, chłopaki mojego M narazie nie były badane, bo chyba nie ma takiej potrzeby.
reklama
blondplatyna
Mononoke trzymam za was kciukasy, oby nam się udało.