reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, ale zasłon nie będzie wcale :-D to Ty taka techniczna jestes??? Myślałam, że humanistka:-) ja z kolei gniazdek się nie tykam heheh.
A gdzie reszta dziewczyn? Pewnie imprezują, taki ładny wieczór :)

reklama
LILITH- dzieki za linki:tak:
a to co bierzesz na sluz i Ci pomaga to w aptece czy w zielarskim kupujesz???gdzies mi sie ta nazwa obila o czy,ale nie wiem czy to sa ziola czy w tabletkach...

my bylismy na meeeeeeega dlugim spacerze z dziećmi i teraz kolacja i ida spac a my-szampan i....;-):-):-)bedziemy ćwiczyc bo od czwartku "do pracy rodacy":-D:-D:-D:-D

Powiem Ci, że nie wiem jakie mam... @ miałam od niedzieli przez 4dni... Ale że poprzedni cykl był dość długi a do tej pory wszystkie równo 28 dni to się już pogubiłam...

Sprawdziłam: mój komputerowy kalendarzyk pokazuje od wczoraj dni płodne

KAHAKA- no u nas powiem Ci tak-po @ jeszcze nie bylo przytulanek bo skonczyl sie w srode a od jutra abstynencja przed badaniem armii męża wiec dzis takie tam próby beda potem nie mozemy i po badaniu zaczniemy dzialac..

MARTUSIA- przyjemności:))

MONONOKE- rozplanuj dobrze gniazdka-ja o tym za duzo nie myslalam na etapie budowy i potem musialam meblowac pod gniazdka-tu tv choc chciala gdzie indziej ,ale tam gdzie bym chciala nie ma gniadzka,tu wypoczynek bo tu lampa podlogowa itd......takze mysl kochana :))

MONONOKE- rozplanuj dobrze gniazdka-ja o tym za duzo nie myslalam na etapie budowy i potem musialam meblowac pod gniazdka-tu tv choc chciala gdzie indziej ,ale tam gdzie bym chciala nie ma gniadzka,tu wypoczynek bo tu lampa podlogowa itd......takze mysl kochana :))

No wlasnie chce uniknac problemow zwiazanych z nieprzemyslanym rozplanowaniem gniazdek :>:D Dlatego rozrysowuje sobie co gdzie bedzie stalo i gdzie trzeba zrobic gniazdka :D
Ja humanista jestem - owszem (i dlatego robie bledy i nie uzywam polskich znakow :D) ale z kolorami to u mnie ciezko, a fiolet (czy tam sliwke czy wrzos czy inne odcienie fioletu) myslalam wsadzic do sypialni.... a nad salonem jeszcze mysle - marzy mi sie czerwona (albo bordowa) sofa :D No i zakochalam sie w ozdobach na sciane (naklejkach badz szablonach do malowania) :D No i oczywiscie modelu 2 sciany inne a dwie inne :D ale co dokladnie zrobimy to jeszcze nie wiem:D Poki co gniazdka sa najwazniejsze :D

Ja mam tak ze przegladam rozne katalogi i wybieram z nich rozne rzeczy i wyobrazam je sobie razem:D

Mnie sie podoba cos takiego w kuchni :D Tzn biala kuchnia i taka tapetka pomiedzy meblami na dole i na gorze :D
Kuchnia - Kolekcje - Nika Standard 260

a same meble to nieee i szukam jakis innych :D

a tu podobaja mi sie sciany i te naklejki czy namalowane od szablonu kwiaty :) Do sypialni na przyklad :D

http://www.meubles.com.pl/sklep/product.php?id_product=65

ale mnie sie koncepcja i tak co kilka dni zmienia :D

Ostatnia edycja:
Z ta kuchnia to jest tak, ze tapeta to raczej nienajlepiej sie sprawdza w kuchni, taka glupia moda... mogliby takie duze kafelki zrobic :D
Mojemu mezowi sie to wszystko oczywiscie nie podoba wiec jakis kompromis bedzie pewnie, albo koncepcja sie zmieni :D

Ide ogladac szpilki na giewoncie na ipla, nikt do mnie nie pisze! Jak zwykle kiedy jestem :>
Dobranoc dziewczyny i do zobaczenia pewnie w poniedzialek bo ja mam jutro wyklady od 8:00 do 19:35 wiec nie bede pewnie miala sily napisac nawet jak wroce :*
Byeeeeeeeeee ! :p

reklama
Do góry