reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Ja obrabiam sobie kolejny filmik ślubny
i coś czuję, że muszę męża zmolestować
i coś czuję, że muszę męża zmolestować
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILITH- dzieki za linki
a to co bierzesz na sluz i Ci pomaga to w aptece czy w zielarskim kupujesz???gdzies mi sie ta nazwa obila o czy,ale nie wiem czy to sa ziola czy w tabletkach...
my bylismy na meeeeeeega dlugim spacerze z dziećmi i teraz kolacja i ida spac a my-szampan i....;-):-):-)bedziemy ćwiczyc bo od czwartku "do pracy rodacy"

a to co bierzesz na sluz i Ci pomaga to w aptece czy w zielarskim kupujesz???gdzies mi sie ta nazwa obila o czy,ale nie wiem czy to sa ziola czy w tabletkach...
my bylismy na meeeeeeega dlugim spacerze z dziećmi i teraz kolacja i ida spac a my-szampan i....;-):-):-)bedziemy ćwiczyc bo od czwartku "do pracy rodacy"

Martusia85
Fanka BB :)
Powiem Ci, że nie wiem jakie mam... @ miałam od niedzieli przez 4dni... Ale że poprzedni cykl był dość długi a do tej pory wszystkie równo 28 dni to się już pogubiłam...
Sprawdziłam: mój komputerowy kalendarzyk pokazuje od wczoraj dni płodne
Sprawdziłam: mój komputerowy kalendarzyk pokazuje od wczoraj dni płodne
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KAHAKA- no u nas powiem Ci tak-po @ jeszcze nie bylo przytulanek bo skonczyl sie w srode a od jutra abstynencja przed badaniem armii męża wiec dzis takie tam próby beda potem nie mozemy i po badaniu zaczniemy dzialac..
MARTUSIA- przyjemności
)
MONONOKE- rozplanuj dobrze gniazdka-ja o tym za duzo nie myslalam na etapie budowy i potem musialam meblowac pod gniazdka-tu tv choc chciala gdzie indziej ,ale tam gdzie bym chciala nie ma gniadzka,tu wypoczynek bo tu lampa podlogowa itd......takze mysl kochana
)
MARTUSIA- przyjemności
MONONOKE- rozplanuj dobrze gniazdka-ja o tym za duzo nie myslalam na etapie budowy i potem musialam meblowac pod gniazdka-tu tv choc chciala gdzie indziej ,ale tam gdzie bym chciala nie ma gniadzka,tu wypoczynek bo tu lampa podlogowa itd......takze mysl kochana
MONONOKE- rozplanuj dobrze gniazdka-ja o tym za duzo nie myslalam na etapie budowy i potem musialam meblowac pod gniazdka-tu tv choc chciala gdzie indziej ,ale tam gdzie bym chciala nie ma gniadzka,tu wypoczynek bo tu lampa podlogowa itd......takze mysl kochana)
No wlasnie chce uniknac problemow zwiazanych z nieprzemyslanym rozplanowaniem gniazdek :>
Ja humanista jestem - owszem (i dlatego robie bledy i nie uzywam polskich znakow
Ja mam tak ze przegladam rozne katalogi i wybieram z nich rozne rzeczy i wyobrazam je sobie razem
Mnie sie podoba cos takiego w kuchni
Tzn biala kuchnia i taka tapetka pomiedzy meblami na dole i na gorze 
Kuchnia - Kolekcje - Nika Standard 260
a same meble to nieee i szukam jakis innych
a tu podobaja mi sie sciany i te naklejki czy namalowane od szablonu kwiaty
Do sypialni na przyklad 
http://www.meubles.com.pl/sklep/product.php?id_product=65
ale mnie sie koncepcja i tak co kilka dni zmienia
Mnie sie podoba cos takiego w kuchni
Kuchnia - Kolekcje - Nika Standard 260
a same meble to nieee i szukam jakis innych
a tu podobaja mi sie sciany i te naklejki czy namalowane od szablonu kwiaty
http://www.meubles.com.pl/sklep/product.php?id_product=65
ale mnie sie koncepcja i tak co kilka dni zmienia
Ostatnia edycja:
Z ta kuchnia to jest tak, ze tapeta to raczej nienajlepiej sie sprawdza w kuchni, taka glupia moda... mogliby takie duze kafelki zrobic 
Mojemu mezowi sie to wszystko oczywiscie nie podoba wiec jakis kompromis bedzie pewnie, albo koncepcja sie zmieni
Ide ogladac szpilki na giewoncie na ipla, nikt do mnie nie pisze! Jak zwykle kiedy jestem :>
Dobranoc dziewczyny i do zobaczenia pewnie w poniedzialek bo ja mam jutro wyklady od 8:00 do 19:35 wiec nie bede pewnie miala sily napisac nawet jak wroce :*
Byeeeeeeeeee !
Mojemu mezowi sie to wszystko oczywiscie nie podoba wiec jakis kompromis bedzie pewnie, albo koncepcja sie zmieni
Ide ogladac szpilki na giewoncie na ipla, nikt do mnie nie pisze! Jak zwykle kiedy jestem :>
Dobranoc dziewczyny i do zobaczenia pewnie w poniedzialek bo ja mam jutro wyklady od 8:00 do 19:35 wiec nie bede pewnie miala sily napisac nawet jak wroce :*
Byeeeeeeeeee !
reklama