• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To Hope zaraziła mnie dziś tymi fluidkami.

Ale się cieszę!! Gratulacje!!

To teraz ślij fluidki na ciepło, takie świeżutkie pozostałym dziewczynom, niech wszystkie męczą się razem z nami! :-p:-D:-D

Mam nadzieję babeczki, że z tymi objawami macie rację i z czasem mi przejdą, ale póki co z każdym tygodniem dochodzą nowe i nasilają się bez końca i trochę zaczynam powątpiewać w tej cudowny, II trymestr :confused2:

reklama
Oooo, na dzieńdobry widzę dobre wieści: Blondynka - GRATULUACJE !! Cudownie, że następnej kobietce sie udało. Cudownych 9 miesięcy dla ciebie i brzuszka:happy2:

Kahaka, trzymam kciuki za dzisiejszą twoją wizytę. Dobrze, że masz lekarza, który nie lekceważy Ciebie i mysli jak działać, żeby spełnić marzenia o dzidzi:tak:

Mononoke, kochana, u mnie okres wpełni więc specjalnie dla Ciebie przesyłam @ fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Niech już cię ta @ nawiedzi i do roboty :-)

Hope, trzymaj się mamuśka. Pamiętaj że te dolegliwości nieprzyjemne dla mamy świadczą o tym że ciąża rozwija sie prawidłowo i dzidzia rośnie.

A ja rozkręcam się kawką, zaraz wskakuję w dresik i na rehabilitację;-)

Miłego dnia dla Wszystkich:-D

Blondlatyna ale niedowiarek z Ciebie ale na pewno bardzo szczęśliwy.

Ja dziś przeżyłam chwilkę załamania.
Mąż z rańca przed praca poleciał na pocztę.. nic dla nas nie ma.. więc zapodział się żel, testy i ładowarka..
Cykl mam jakiś do niczego..
Nie przyszły papiery z taxów.. ale jutro tam zadzwonimy..

No i co najśmieszniejsze.. słuchajcie, przyniósł dziś listonosz list a na nim, że była próba dostarczenia wczoraj, jak to zobaczyłam, myślałam, że padnę :D:D

reklama
Cześć Babki :-D
LILITH, ale fajnie.... my z kolei ostatnio mamy jakiś "przestój" uczuciowy :confused: ale mam nadzieję, że to chwilowe...
blondplatyna, ciekawa jestem ile jeszcze testów zrobisz :-D
mama05, ja ze swoim 9 lat (z czego 6 lat razem mieszkamy), a po ślubie rok.

Ja dziewczyny czekam na wizytę u gin...mam o 17.20, już się nie mogę doczekać! I zastanawiam się, jak się ubrać, hehe...odwieczny problem przed wizytą u gin :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry