reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
O tez z tego korzystałam ale craka mi trza pobrać bo mam na 30 dni a męży mnie odinstalowanie i zainstalowanie ponowne. Dodam, że on trochę opóźnia ;p a raczej wydłuża :) W każdym razie u mnie..

Nie owulacji, ja tez nie wiem kiedy ja mam :D
Musiałabym iść na monitoring by wiedzieć a nie dość, że nie chcę to nie mam jak :D
MI o śluz chodziło czy ogólnie o okres płodny ;p
Ja od razu poznaję bo brzydnę :D

A-to powiem tak-często łapie infekcje i ciągle coś tam mam... zresztą jak pisałam wyżej-nie interesowałam się tym do tej pory :) Używałam tabletek anty a kalendarzyka używałam tylko do tego, żeby wiedzieć kiedy następna @... a nic nie obserwowałam :)
i się nie focham ;)

Ja od razu poznaję bo brzydnę :D

Gdyby to byl mój objaw to bym owu miala caly cykl :D
Mnie to by sie przydala wizyta u jakiegos dermatologa bo mnie tak obsypalo syfkami ze masakra i juz mi nic nie pomaga ;(Wpierdzielam juz kilka miesiecy wit E i nic, tylko mi paznokcie rosna jak oszalale a to mi akurat niepotrzebne bo ani nie maluje ani nie zapuszczam nigdy :/

reklama
czesc babki
nie wiem o co chodzi i ginek tez byl zdziwiony-endo tydzien temu mialo 6 mm a teraz 10,5mm w prawym jajniku byl pechol 6mm dzis ma 13mm w lewym byl 19mm a dzis ma 14mm...pytam gina-czyli nie pękl???a On mowi -no wlasnie chyba pekl bo jest plyn po peknieciu...wiec wychodzi na t ,ze w ktoryms jajniku byl jeszcze jakis pecherzyk:baffled::eek::baffled:i badz tu madry...powiedzial,ze plyn utrzymuje sie kilka dni po peknieciu wiec moze w ta ndz byla ta owulka...

odnosnie wynikow Toma- zalecil Androwit albo Prenatal Pro Baby albo Proxeed...
powiedzial,ze po 2,3 m-cach mamy zrobic znowu badanie nasienia rozszerzone,ze teraz nie bede brala po @ Clo bo skoro mam pecherzyki i wezme jeszcze Clo to moga byc przestymulowane jajniki...kazal dac na luz i przez czas "leczenia" męża dzialac bez hormonów u mnie...

jak zrobimy badanie Toma to sie okaze czy jest poprawa i albo bedziemy dzialac sami albo IUI...

Do góry