reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Owu nie zauważyć? Czy czego? Owu to fakt-nie czuję i nigdy nie czułam... Zresztą nigdy się tym nie interesowałam bo nie było po co...
Martusia85
Fanka BB :)
A-to powiem tak-często łapie infekcje i ciągle coś tam mam... zresztą jak pisałam wyżej-nie interesowałam się tym do tej pory
Używałam tabletek anty a kalendarzyka używałam tylko do tego, żeby wiedzieć kiedy następna @... a nic nie obserwowałam 
i się nie focham
i się nie focham
Ja od razu poznaję bo brzydnę![]()
Gdyby to byl mój objaw to bym owu miala caly cykl
Mnie to by sie przydala wizyta u jakiegos dermatologa bo mnie tak obsypalo syfkami ze masakra i juz mi nic nie pomaga ;(Wpierdzielam juz kilka miesiecy wit E i nic, tylko mi paznokcie rosna jak oszalale a to mi akurat niepotrzebne bo ani nie maluje ani nie zapuszczam nigdy :/
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc babki
nie wiem o co chodzi i ginek tez byl zdziwiony-endo tydzien temu mialo 6 mm a teraz 10,5mm w prawym jajniku byl pechol 6mm dzis ma 13mm w lewym byl 19mm a dzis ma 14mm...pytam gina-czyli nie pękl???a On mowi -no wlasnie chyba pekl bo jest plyn po peknieciu...wiec wychodzi na t ,ze w ktoryms jajniku byl jeszcze jakis pecherzyk

i badz tu madry...powiedzial,ze plyn utrzymuje sie kilka dni po peknieciu wiec moze w ta ndz byla ta owulka...
odnosnie wynikow Toma- zalecil Androwit albo Prenatal Pro Baby albo Proxeed...
powiedzial,ze po 2,3 m-cach mamy zrobic znowu badanie nasienia rozszerzone,ze teraz nie bede brala po @ Clo bo skoro mam pecherzyki i wezme jeszcze Clo to moga byc przestymulowane jajniki...kazal dac na luz i przez czas "leczenia" męża dzialac bez hormonów u mnie...
jak zrobimy badanie Toma to sie okaze czy jest poprawa i albo bedziemy dzialac sami albo IUI...
nie wiem o co chodzi i ginek tez byl zdziwiony-endo tydzien temu mialo 6 mm a teraz 10,5mm w prawym jajniku byl pechol 6mm dzis ma 13mm w lewym byl 19mm a dzis ma 14mm...pytam gina-czyli nie pękl???a On mowi -no wlasnie chyba pekl bo jest plyn po peknieciu...wiec wychodzi na t ,ze w ktoryms jajniku byl jeszcze jakis pecherzyk

odnosnie wynikow Toma- zalecil Androwit albo Prenatal Pro Baby albo Proxeed...
powiedzial,ze po 2,3 m-cach mamy zrobic znowu badanie nasienia rozszerzone,ze teraz nie bede brala po @ Clo bo skoro mam pecherzyki i wezme jeszcze Clo to moga byc przestymulowane jajniki...kazal dac na luz i przez czas "leczenia" męża dzialac bez hormonów u mnie...
jak zrobimy badanie Toma to sie okaze czy jest poprawa i albo bedziemy dzialac sami albo IUI...