reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam was wszystkie gorąco!
Kahaka egzaminem się nie martw, ja zdawałam rok temu, na szczęści udało się za pierwszym razem, ale stresa też niezłego miała - wrzuć na luz i będzie wszystko dobrze.
Lilith bardzo mi przykro, że tak fatalnie się mają sprawy u Ciebie. U mnie też ostatnio wszystko się waliło.

Ja oglądam Majkę... też bym chciała takiego dzidziusia.... :)

A ja bede miala takiego dzidziusia i bedzie mial na imie Maja :D (no o ile to bedzie dziewczynka :p) Ja tam wiem, ze niedlugo znowu zapuka do nas szczescie :p

kahaka co Ty wszystkie seriale w TV ogladasz?
My dopiero jutro Szpilki na Giewoncie bo 22:00 to dla nas juz noc po calym dniu a jutro na ipla mozna ogladac :D a dzisiaj to moze Allo Allo, albo Czarna Żmija, albo cos innego.... mialam ochote na przytulanki ale @ przyszla wiec musze znalezc jakis produkt zastepczy :D

Lilith smacznego, az mi sie jesc zachcialo... zimno mi kurcze a ubrana porzadnie jestem.... nie lubie jesieni bo zawsze choruje, tym razem sie nie dam, codziennie witc,wapno i multiwitamine czyli 3w1 pije :D moze mi to cos da :D

Blondplatyna gratuluję !! Rozumiem, że czujesz sie dobrze??

Mononoke na pewno zapuka :) Zresztą, smiałby tego nie zrobić :D

A co to za Maja? Ja nie wiem o czym wy mówicie :(

A taki serial jak dziewczynę ginekolog niechcący zapłodnił ;)

Mi też ciągle zimno... i jeść mi się chce-ten bigos za mną chodzi-muszę go w końcu zrobić :D Może jutro...

reklama
Dziwne macie te bóle..

Martusia a Ty skąd taki??

haha, co wy za seriale oglądacie? ;> i to o tej porze takie rzeczy w telewizji polskiej, no ładnie :D

Ja mam resztę bigosu zamrożoną bo żal mi było wywalić pół gara :)

Blondplatyna, ciesze się, że Ci jeszcze nic nie doskwiera ;p i uważaj tam na siebie.

Wiecie, martwie się już trochę o Misie, nie odzywa się :(
Poziomki zresztą podobnie :(

Do góry