reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Ja oglądam Majkę... też bym chciała takiego dzidziusia.... 
blondplatyna
Witam was wszystkie gorąco!
Kahaka egzaminem się nie martw, ja zdawałam rok temu, na szczęści udało się za pierwszym razem, ale stresa też niezłego miała - wrzuć na luz i będzie wszystko dobrze.
Lilith bardzo mi przykro, że tak fatalnie się mają sprawy u Ciebie. U mnie też ostatnio wszystko się waliło.
Kahaka egzaminem się nie martw, ja zdawałam rok temu, na szczęści udało się za pierwszym razem, ale stresa też niezłego miała - wrzuć na luz i będzie wszystko dobrze.
Lilith bardzo mi przykro, że tak fatalnie się mają sprawy u Ciebie. U mnie też ostatnio wszystko się waliło.
blondplatyna
Jeszcze mi się przypomniało, muszę wam napisać. Robiłam rano badanka beta 1544 - 5 tydzień. Później byłam u gina - wszystko ok.
Ja oglądam Majkę... też bym chciała takiego dzidziusia....![]()
A ja bede miala takiego dzidziusia i bedzie mial na imie Maja
kahaka co Ty wszystkie seriale w TV ogladasz?
My dopiero jutro Szpilki na Giewoncie bo 22:00 to dla nas juz noc po calym dniu a jutro na ipla mozna ogladac
Lilith smacznego, az mi sie jesc zachcialo... zimno mi kurcze a ubrana porzadnie jestem.... nie lubie jesieni bo zawsze choruje, tym razem sie nie dam, codziennie witc,wapno i multiwitamine czyli 3w1 pije
Martusia85
A taki serial jak dziewczynę ginekolog niechcący zapłodnił
Mi też ciągle zimno... i jeść mi się chce-ten bigos za mną chodzi-muszę go w końcu zrobić
Może jutro...
Mi też ciągle zimno... i jeść mi się chce-ten bigos za mną chodzi-muszę go w końcu zrobić
blondplatyna
Lilith czuję się w miarę ok, oprócz tego że rwą mnie dziś piersi, ból ciągnie aż spod pach. Poza tym narazie ok.
reklama
Dziwne macie te bóle..
Martusia a Ty skąd taki??
haha, co wy za seriale oglądacie? ;> i to o tej porze takie rzeczy w telewizji polskiej, no ładnie
Ja mam resztę bigosu zamrożoną bo żal mi było wywalić pół gara
Blondplatyna, ciesze się, że Ci jeszcze nic nie doskwiera ;p i uważaj tam na siebie.
Wiecie, martwie się już trochę o Misie, nie odzywa się
Poziomki zresztą podobnie
Martusia a Ty skąd taki??
haha, co wy za seriale oglądacie? ;> i to o tej porze takie rzeczy w telewizji polskiej, no ładnie
Ja mam resztę bigosu zamrożoną bo żal mi było wywalić pół gara
Blondplatyna, ciesze się, że Ci jeszcze nic nie doskwiera ;p i uważaj tam na siebie.
Wiecie, martwie się już trochę o Misie, nie odzywa się
Poziomki zresztą podobnie