reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Bardzo ale to bardzo wam dziękuję !!
Ja, jak widze wczoraj te 65 to aż się chciałam sprzeczać z tym lekarzem, ale on ciągle : piękny wynik, idealny, nie ma się co martwić etc.. Więc stwierdziłam, że go olewam i popytam tu :D
A wiecie, sama szukałam ale jakieś bzdury znalazłam :D

Mononoke, gratuluje więc @ !! Teraz będzie jakaś kontrola po niej jak endo etc??

reklama
Mononoke, super, ja tez byłam baaaardzo szczęśliwa, gdy dostałam @ po poronieniu. To już niedługo do dzieła :-)

Mnie gin dała we wtorek receptę na tę infekcję, co miałam przed @. Niby teraz jest ok, ale pobiorę zapobiegawczo... W ogóle jestem bardzo zadowolona z wizyty, babka jest naprawdę super, każdemu poświęca tyle czasu, ile ten ktoś potrzebuje, cierpliwie tłumaczy.

LILITH, jak norma do 100, to nie masz co się martwić. A z tymi problemami Waszymi to rzeczywiście kiepsko, chociaż ja nie bardzo załapałam o co chodzi :-p
Martusia jak tam jajniki?
kamia fajnie, że się odezwałaś, myślałam wczoraj o Tobie.
mama, trzymam mocno mocno mocno kciuki za wizytę! Daj znać, jak wrócisz!

Ja w sobotę mam egzamin na prawko-podejście drugie. Dziś jeszcze godzinę jeżdżę a w sobotę po południu mam zamiar świętować zdany egz :-)

Kahaka, gdzie ja kobieto napisałam, że norma jest do 100? ;> hihi że to przykład bo bylo w jakiś setnych ;p

Fajno, żeś taka zadowolona, to bardzo ważne a co do brania zapobiegawczo, też bym brała, przecież tak ne znikło, pewnie się utaiło tylko ;p

Mononoke i co będzie badanko? A hormony nie sprawdzasz teraz?

Noo, każda z nas tu znowu będzie myślała o Tobie, jak sobie poradziłaś ;p Tylko nie gadajmy tu może za dużo o tym, bo sie nigdy nie odstresuję ;p

Ja lecę miecho robić bo dosłownie z głodu padam a zakupy dopiero wieczorem i jutro :(

oj tam LILITH, zakręcona jestem, myślałam, że norma do 100 :-pJak Ci lekarz mówi, że wynik piękny, to weź nie marudź :-p
Mononoke, kop wskazany, owszem.
Ale wiecie co, tym razem juz prawie wcale nie czuję stresu (taki malutki), pozytywnie się nastawiam. Może jakoś przepchnę ten egz. Ale trzymanie kciuków zalecane :-D

reklama
Do góry