reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc gwiazdeczki, ja tylko na sekunde, jutro bede nadrabiala zaleglosci ;-) niedawno wroilam i jeszcze mam na jutro plakat do zrobienia, a rano do szpitala, nie pamietam, czy wam pisalam, babcia dostala skretu kiszek i rano ma operacje, nie wiem jak dam rade wyrobic kolejna dobe prawie bez snu, chyba jutro wieczorkeim padne :-( ale przynajmniej nie mam czasu myslec i doszukiwac sie objawow ciazy, a za tydzien juz bede mogla testowac, wiec szybciutko zleci, moze w tym miesiacu mnie milo zaskoczy.
dobranoc i kolorowych snow.
Mononoke, pamietam o art. moze w piatek bede mogla na chwile spokojnie usiasc w pracy ;-)

Witam si€ ja z dalekiej afryki!!!!!!!!!!!!! moj m szar^pnal mi sie na kawiarenke wiec ja zaraw do as ae tu dzika klawiatura:szok::szok: z gory sorki za bledy:-) nie dam rady nadgonic tematu ale ^przelecialam wasze suaczki:-)
blondplatyna GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz trafilas do krainy wiecznej sczesliwosci:-)
a umnie slonce blogie lenistwo i ogolna laba:-) tragicznie przezylam podroz bo lot byl opozniony 3 godziny wiec lecielisny o 4 nad raben po calej nocy na lotnisku wiec myslalam ze u,re z mdlosci:baffled: teraz dzidiuch nie dokucza oprocz codziennych calodziennych n,dlosci i ogolenego odrzucania od ichniego jedzenia wiec ratuje sie jakimis najmniej zapachoayni rzeczani typu bulki itp. do tego strasznie mi wariuja cycuchy, waza chyba z 500 kg i bola jak nie wiem:rofl2: ale jak narazie zadnej sraczki rzygaczki itp i oby jak najdluzej:tak: ogolnie jest superas piekny hotel, super basen a chyba z racji czasu turnus z praie sanyni maluchami wiec mam super widoki:-)
pozdraiam was kochane i stesknian za pogaduchani:tak: owocnych bobosekow:tak: buziole!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s kurde ta arabska klawiatura wszystkie klawiswe na opy:crazy/:

Dziewczyny zaraz lecę nadrabiać a to co u mnie, wybaczcie skopiowałam z innego wątku bo nie chciało mi się pisac dwa razy tego samego..

Już jestem..
Staraliśmy się załatwić wczoraj jak najwięcej a nie załatwilismy prawie nic..
W każdym razie:
Prolaktyne mam 65, z tym, że norma widziałam jest w jakiś setnych, wiecie może czy tu to idzie na przelicznik czy sa inne normy??
Ja i mąż po szczepieniu.
Wiecie co w tym Gumie mu pow. jak przy okazji się pytał czy wycygani od nich badanie nasienia?? Że ma iść do GP i należy nam się inseminacja ;/ on nie wiedział o co dokładnie chodzi, pow. lekarz że o odwirowanie a ja później mam gdzieś iść by mi to co odwirowane dali.. ja nie wiem, czy oni wiedzą sami o czym tu do ludzi rozmawiaja..
No cóż.. ważne, że w poniedziałek wizyta już z pielęgniarką to badania by mu wypadły tak, że na początek następnego cyklu a co ze mną to zobaczymy.. w razie czego odliczam też dni dla siebie, az dostanę skierowanie do szpitala..
Co do taxów, dzwoniliśmy ale mieli awarie komputerową.. czy to nie pech??
Listonosza nadal nie ma..
Została sprawa z pocztą już zgłoszona..

No i teraz.. mówiłam wam, że czekam na list z dll [ chyba dobrze napisałam ], czekałam od 2 miesięcy ponad.. zadzwonił mąż wczoraj tam.. i co?? wysłali 2 miesiące temu, zgodnie z terminem.. i z tym co dalej.. tylko list nie doszedł jakoś.. i teraz, by się dowiedzieć co tam napisali, muszę napisać pisemną prośbę.. nie mam już sił do tego..

Teraz sprawa z cansilem.. musieliśmy ponownie wysłać formularz, bo jakiś ciulas [ przepraszam ] zamknął za szybko naszą sprawe i trafiła do archiwum.. ale to i tak nie nasza sprawa a agencji i ich prawnicy się tym zajmują..

W razie czego na 22.10 mój jest umówiony z prawnikami agencyjnymi i będa składać gdzie się da sprawy do sądu..

mamy to jedyne szczęście, że ta agencja z której mamy mieszkanie, to ona jest od pomocy ludziom w ciężkiej sytuacji :D

Dodam, że od kilku dni jest ogólny spokój z sąsiadami, jak w nocy tak i w dzień :)

Oo, właśnie był listonosz, zadzwonił tylko do sąsiadów i poszedł.. ;/

Kamia-super, że u Was wszystko ok! Tęsknimy za Tobą ;) I czekamy na Twój powrót i na słoneczne opowieści :*
Lilith- współczuje ;/ Jak się wali to wszystko-tak to już jest ;/

Qrwa!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie złamał mi się ząb-i to nie jakiś z tyłu tylko dwójka ;( U dentysty terminów w październiku już nie ma-a na listopad jeszcze nie rejestrują!!! Wyglądam jak czarownica!!! W złą godzinę powiedziałam że jak się wali to wszystko! Idę się powiesić!

Przykro mi :(
Dla pocieszenia powiem CI, ze mi się też tak z 2 stalo.. w lewej strony :d ale to już jakiś czas temu..
A inny dentysta albo prywatnie??

Mi też z lewej strony... Chyba będę musiała iść prywatnie-ale ciekawe ile to kosztuje ;/ Zresztą nawet na fundusz to chyba i tak za to trzeba płacić.... Jezu ale mam wqrwa-muszę się nauczyć mówić i uśmiechać z zamkniętą buzią... Jak to będzie kosztować z 600-1000zł to skąd ja wezmę kasę ;/ A Ty ile płaciłaś-pamiętasz?

reklama
LILITH- o matko i corko,ale i Ciebie faktycznie sie wszystko posypalo....trzymam &&&&&&&&&& za pozytywne zalatwienie spraw...
mam nadzieje,ze wyniki męża beda si i nie trzeba bedzie kozystac z inseminacji...a z listonoszem to....pip..pip...nie bede klnąć...to jak ja chce zamowic ten żel to moze juz powinnam b nie wiadomo czy i u mnie nie bedzie takich cyrkow:eek:

MATRUSIA- o żesz...niedobrze-i niestety w takiej sytuacji na NFZ tez bys placila-mojemu mężowi ukruszyla sie 1 gorna jakies 6 lat temu i mimi stomatologa na NFZ i tak placil-wtedy jakies 350 zl ale to bylo ukruszenie i robila odbudowe zeba i do dzis jast si..

KAMIA- p r z y j e m n o ś c i !!!!!

Do góry