reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka fajnie, ze lekarka sie za Ciebie wziela.porobisz badania i bedziesz wiedziala na czym stoicie.u mnie dzis 15 dzien cyklu, z mezem ostro dzialamy, mierze temp.od 5 dni mam nizsza-4 dni mialam 36,5 a dzis 36,4, testy owulacyjne tez robie, wychodza 2 kreski, tylko ze tam sie liczy ich intensywnosc, i z tym mam troche problem.Kahaka bedzie dobrze.w koncu i my sie doczekamy dzidziusia.

Hej dziewczyny;-)
Mononokeja za to wczoraj dostałam wstretna @...ale to dobrze bo sie bałam ze po zabiegu moze byc cos nie tak i @ nie przyjdzie:O wiec teraz staranka trzeba bedzie zaczac:D moze razem zafasolkujemy;-);-)

blondplatyna, mój też miał wypadek pod koniec września, pisałam o tym wcześniej, ale już jest dobrze. Staram się pozytywnie nastawiać :-D a Ty jak się czujesz?
kacha10, bardzo często w dniu spadku temperatury odbywa się owulacja. Może to dziś u Ciebie? Powodzenia! ;-)

Ja dopiero niedawno wróciłam z pracy, długi to był dzień...Niedługo będę Prosiaczka męczyć i go głaskać :-D

Kahaka u mnie w sumie ok, czasami coś tam w podbrzuszu zakuje, ale to chyba normalne. No i zmęczona jestem, ale to pewnie przez pracę. Jutro idę na pobranie krwi a później na wizytę do ginka.

reklama
Wiem, że strasznie marudzę, ale mam do was jeszcze pytania, w szczególności do tych z was co już w ciąży były. A mianowicie mam okropną ochotę na zgwałcenie mojego M dziś wieczorem, myślicie że nie ma przeciwskazań?

Do góry