reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ojej, sprawdzałam, jest zły dostęp..
Ale tam jest wykres dziewczyny, która ma 2 miesięczna córę po ivf i właśnie sama, naturalnie zaszła w ciąże :D:D

no no niecałe 2 dni mnie nie było a tu takie nowości!!! BLONDPLATYNA gratuluje!!!! z całego serduszka az cieszę się twoim szczęściem, chyba juz pomału się oswoiłaś z tą info. Ile ja bym dała zeby się też o tym dowiedzieć,,,,,, pięknie i powodzonka przez 9 mc oby ten okres był najlepszym i najpiękniejszym i cudownym!!!
Ja wieczór spędzam sama mąż w pracy już ..... ale zrobił co trzeba. Teraz sobie leże i odpoczywam i szukam jakiś info o DOPALACZACH gdyż jutro na godz wych muszę o tym pogadać z dzieciakami.... zarządzenie odgórne.

Dziewczyny, wróciłam!!!
Prawie 3 godz czekałam, ale chodzę prywatnie, po prostu do niej zawsze dużo babek. A teraz do rzeczy: wieści chyba ogólnie dobre, nie badała mnie, bo mam końcówkę @.
Dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonów - chyba wszystkie możliwe: TSH, fT3, fT4, FSH, LH, E2, PG, testosteron, PRL. Mężowi kazała zbadać plemniki.
Teraz muszę czekać na następną @, bo te badania mam zrobić między 3 a 5 dc.
Cieszę się baaaaaaaardzo, że coś się ruszy w końcu :happy2:
A mąż zobowiązał się, że w tym miesiącu zrobi badanie.

Kahaka, to świetne wiadomości!!
W końcu będziecie wiedzieć co i jak.
A ma Ci robic tez jakiś monitoring, sprawdzi czy torbieli nie ma jak endo etc??

Ja idę szamac gołąbki bo mężuś wrócił :)

Dziewczyny, wróciłam!!!
Prawie 3 godz czekałam, ale chodzę prywatnie, po prostu do niej zawsze dużo babek. A teraz do rzeczy: wieści chyba ogólnie dobre, nie badała mnie, bo mam końcówkę @.
Dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonów - chyba wszystkie możliwe: TSH, fT3, fT4, FSH, LH, E2, PG, testosteron, PRL. Mężowi kazała zbadać plemniki.
Teraz muszę czekać na następną @, bo te badania mam zrobić między 3 a 5 dc.
Cieszę się baaaaaaaardzo, że coś się ruszy w końcu :happy2:
A mąż zobowiązał się, że w tym miesiącu zrobi badanie.

No ale chyba po @ teraz mozecie dzialac no nie?:>:p

To trzeba sie starac :D

Ja padam z nog, dopiero co skonczylam glowa mnie boli od glupoty piszacych te sprawdziany... nie mam juz czasami do nich sil. A jeszcze czeka mnie prasowanie, pakowanie, mycie sie...

reklama
Do góry