zly link, musze sie zalogowac :/
reklama
no no niecałe 2 dni mnie nie było a tu takie nowości!!! BLONDPLATYNA gratuluje!!!! z całego serduszka az cieszę się twoim szczęściem, chyba juz pomału się oswoiłaś z tą info. Ile ja bym dała zeby się też o tym dowiedzieć,,,,,, pięknie i powodzonka przez 9 mc oby ten okres był najlepszym i najpiękniejszym i cudownym!!!
Ja wieczór spędzam sama mąż w pracy już ..... ale zrobił co trzeba. Teraz sobie leże i odpoczywam i szukam jakiś info o DOPALACZACH gdyż jutro na godz wych muszę o tym pogadać z dzieciakami.... zarządzenie odgórne.
Ja wieczór spędzam sama mąż w pracy już ..... ale zrobił co trzeba. Teraz sobie leże i odpoczywam i szukam jakiś info o DOPALACZACH gdyż jutro na godz wych muszę o tym pogadać z dzieciakami.... zarządzenie odgórne.
Dziewczyny, wróciłam!!!
Prawie 3 godz czekałam, ale chodzę prywatnie, po prostu do niej zawsze dużo babek. A teraz do rzeczy: wieści chyba ogólnie dobre, nie badała mnie, bo mam końcówkę @.
Dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonów - chyba wszystkie możliwe: TSH, fT3, fT4, FSH, LH, E2, PG, testosteron, PRL. Mężowi kazała zbadać plemniki.
Teraz muszę czekać na następną @, bo te badania mam zrobić między 3 a 5 dc.
Cieszę się baaaaaaaardzo, że coś się ruszy w końcu
A mąż zobowiązał się, że w tym miesiącu zrobi badanie.
Prawie 3 godz czekałam, ale chodzę prywatnie, po prostu do niej zawsze dużo babek. A teraz do rzeczy: wieści chyba ogólnie dobre, nie badała mnie, bo mam końcówkę @.
Dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonów - chyba wszystkie możliwe: TSH, fT3, fT4, FSH, LH, E2, PG, testosteron, PRL. Mężowi kazała zbadać plemniki.

Martusia85
Fanka BB :)
kahaka-super, że jest ok i że coś się ruszy w końcu 
Dziewczyny, wróciłam!!!
No ale chyba po @ teraz mozecie dzialac no nie?:>
reklama