• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka będzie dobrze, trzeba zmienić nastawienie. Ja ten ostatni miesiąc miałam bardzo stresowy. Mój M miał wypadek samochodowy - same problemy, użeranie się z ubezpieczalnią itp. W dodatku na firmę mojego M weszła kontrola z urzędu skarbowego. No i do tego doszła jeszcze ujemna beta. Stwierdziliśmy, że już w tym miesiącu nic dobrego nas nie spotka. A tu takie zaskoczenie. Trzeba wierzyć, ale po cichu. Buziaczki na dobry dzionek.

reklama
Hej! Mam problem.. Byłam u lekarza, niby wszystko było ok.. @ miałam 22 września, trwał jakieś 2 - 3 dni. Od następnej @ mam brać tabletki anty. Jednak wiecie co? Jakieś półtora miesiąca kochałam się bez zabezpieczenie (stosunek przerywany) i teraz nie wiem, ale mam twardy brzuch chwilami.. Właściwie to podbrzusze.. Tak mnie ciągnie do dołu ;/ Od jakichś 2 dni tak mam.. W dodatku dziś mnie zaczęło mdlić! Moja córa zrobiła kupkę, i jak nigdy mi zapach nie przeszkadzał, tak dziś nie mogłam jej przebrać bo wszystko mi się cofało.. Strasznie się zdziwiłam.. Tak samo zapaliłam papierosa i pod koniec już nie mogłam dopalić bo mnie zaczęło naciągać.. Wróciłam do domu ze spaceru, poczułam zapach smażonej wątróbki i myślałam że się przewrócę. Przy wstawaniu z łóżka bądź gdy siedzę i wstanę to mam lekkie zawroty głowy.. Mam wydzielinę (dużo jej), gęstą i podbarwioną na żółto. Może to świadczy o jakiejś chorobie? Co o tym myślicie? Proszę, pomóżcie mi.. Może coś wiecie.. Ciąży nie biorę pod uwagę, bo raczej na objawy by było za wcześnie.. :( Dodam że wcześniej nie miałam okresu półtora miesiąca, jednak jak byłam ostatnio u gina to nic nie wskazywało na ciążę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry