No pewnie !!! Najwazniejsze to nie myslec.....psychika ludzka moze duzo zdzialac ! Ja wiem, ze to trudne nie myslec bo sama nie moglam nie mysec....ale kiedy zrobilam test i wyszedl negatywny przestalam myslec i wlasnie w tym momencie stal sie cud ! i to w pierwszym miesiacu staran.....moze wlasnie dlatego , ze ani ja ani moj mezczyzna nie nastawialismy sie ze ooooo teraz robimy dzidzie..... Kiedy przychodza mysli odganiac je natychmiast wtedy nie bedzie rozczarowan a wrecz mile zaskoczenie
. pozdrawiam was wszystkie . Przesylam buziaki
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
pchełka10.05, bedzie dobrze,bo inaczej nie moze byc!!
Małgosiaa , mama nadzieje ze ten przepis jest skuteczny
Małgosiaa , mama nadzieje ze ten przepis jest skuteczny
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA brzusio widac
ale dopiero jak sie przyjzy
bardziej czuc w dotyku
PCHELKO trzymaj sie
PCHELKO trzymaj sie
Moniqa
i moje dwie połówki :)
m.a.l.i.n.k.o to ten dotyk jest bardzo bardzo napewno przyjemny
Tak czytam i tak dochodze do wniosku ze pamietam jak jeszcze niedawno sama z jednej strony dopatrywalam sie objawow , a z drugiej udawalam ze wcale o tym nie mysle .... tak sie nie da ... mozna tylko myslec ze sie nie mysli ,a tak naprawde, zeby nie wiem co to ta mala "kropelka" nadzieji ze to juz, ze sie udalo...zawsze w nas bedzie .... teraz juz wiem i byc moze ktoras z was pomysli " no tak latwo jej mowic, jej sie udalo" , ale to co bedzie jest w rekach Boga .... to on zadecyduje kiedy kazda z nas ma nosic pod serduszkiem kruszynke .. czy bedziemy o tym myslec czy nie .. bedzie tak jak ma byc
trzymam za Was wszystkie mocno zacisniete piastki i modle sie abyscie rowniez zakosztowaly jak najszybciej tego szczescia co ja
buziaki :-*
Tak czytam i tak dochodze do wniosku ze pamietam jak jeszcze niedawno sama z jednej strony dopatrywalam sie objawow , a z drugiej udawalam ze wcale o tym nie mysle .... tak sie nie da ... mozna tylko myslec ze sie nie mysli ,a tak naprawde, zeby nie wiem co to ta mala "kropelka" nadzieji ze to juz, ze sie udalo...zawsze w nas bedzie .... teraz juz wiem i byc moze ktoras z was pomysli " no tak latwo jej mowic, jej sie udalo" , ale to co bedzie jest w rekach Boga .... to on zadecyduje kiedy kazda z nas ma nosic pod serduszkiem kruszynke .. czy bedziemy o tym myslec czy nie .. bedzie tak jak ma byc
m.a.l.i.n.k.a
MONIQA oj mily mily
maz to juz zwarjowal na punkcie brzusia
czasem nawet do niego mowi
no i cieszy sie ze cycusie mi rosna 
m.a.l.i.n.k.a
MONIQA nio identycznie
zeby molg to by fruwal kolo tego brzusia 
Elżbietka
mother of two sons&angel