reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:eek:Uuuuułłłaaa... Ale się rozpisałyście kobietki. Nie było mnie tylko przez weekend a tu kilkanaście stron do nadrobienia. Ale fajnie, że sporo piszecie.
U mnie weekend minął na korzystaniu z ostatnich słonecznych dni. Cudnie było. No i oczywiście na starankach :happy: Co prawda jakoś nie widzę żebym miała owu, bo odpowiedniego śluziku brak, jajniki też mnie nie pobolewają więc pewnie dooopa będzie w tym miesiącu:baffled: Ale mimo wszystko korzystamy przynajmniej z nieograniczonego seksiku na maksa:rofl2: Wczoraj nawet mieliśmy z moim M. wieczór lekko drinkowy, i tak nas wzięło na szczere rozmowy o zyciu i wogóle. Rozmawialiśmy też o drugim dziecku, no i oboje trochę mamy wątpliwości, no bo kolejne dziecko to znowu sporo wyrzeczeń, nieprzespanych nocy itd. itp. Ale wkońcu oboje doszliśmy do wniosku że warto, bo dzieciaczki potrafią to wynagrodzić jednym uśmiechem...

Hope , fajnie i mądrze napisałaś o tych starankach :) Ale ten czas leci, u ciebie już 11 tydzień... Wszystkiego dobrego

Kahaka, Mononoke - no co za Baby :crazy: Tak się kłócić .... i to publicznie ;) Umieram ze śmiechu jak czytam waszą wymianę zdań:-)

No i juz nie pamiętam co jeszcze miałam napisać....
Witam również nowe dziewczyny na forum. Buziolki :shocked2:

reklama
Nikita, korzystajcie, nie ważne czy to dni płodne czy nie, czy juz po owulacji czy przed, ważne, że możecie sobie tak pozwolić na przyjemności :)

A ja już ledwo widzę a jeszcze z 45 minut musze wymęczyć, póki mała do wyra nie pójdzie.. a i jeszcze mimo spania taka ochota na sexik za mną dziś chodzi..:D

Dobrej nocy :)

Witajcie dziewczyny. Troszke pogaduszek, troszkę obowiązków i wieczór minał. Szybko za szybko.
Nikita witaj nie znamy sie. Widze, ze z tego co piszesz to masz podobne problemy jak ja u mnie tez ni widu ni słychu owu...
Lilith ochota mówisz. hmmm to doskonale. Miłego baraszkowania.
Mój Pol sie kapie a ja jeszcze ogladam na necie meble do naszego m. Właśnie staramy sie o kredyt. Mam nadzieję, ze się uda. Teraz w głowie mi w większości to, przynajmniej zagłuszam niepowodzenia. Chciałabym juz miec ta decyzje kredytowa i zacząć zakupy i wybieranie mebli, firan, dodatków. Potem pewnie zęby w ścianę ale we własnym mieszkanku...
Miłych snów dzieweczki. Do jutrka

ja dopiero w domciu i co?? pierwsza rzecza jaka zrobilam, to odpalenie kompa i sprawdzenie co u Was ;-)
z babcia troche lepiej, na razie mysli jak tu mi kampanie wyborcza przygotowac, wiec mamy spokoj z nowymi pomyslami.
Padam, lece spac

dobrej nocki :*

Katty, a pytałaś tych lekarzy, lub sama sprawdzałaś czy to minie i czy to od leków??

Wisienka, domyślam się, jak to jest z tymi zakupami.. ja teraz czekam na wypłatę jednych taxów, starczyłoby spokojnie na przeprowadzkę ale jeszcze to rozważamy, czy poczzekać na drugą ich część, od razu byłoby w razie czego na meble etc :) Ciesze się, że u mnie już niedaleko do przeprowadzki, juz powoli rozglądać się będziemy za mieszkankiem, zawsze to bliżej niż dalej a i ja psychicznie lepiej się czuję, z myślą, że na pewno święta spędze na nowym mieszkanku z dala od tej patologi tutaj :)

Co do dentysty, mam wizytę na 12.30, więc super :) Pewnie od razu antybiotyk dostanę :)

heloo- MARTUSIA- moze jeszcze laseczki śpią:):):)))))po wczorajszych bobosexach :))

Ja bylam rano w Poznaniu na zakupach witamin dla męża-poszlo 130 zl-ma caly zestaw -niec lyka i niech dzialaja!!!

ja mam na sobote termin na @-zadnych objawow-tylko ostatnie cykle mialam taki mleczny sluzik a teraz mam bezbarwny i szyjka wysoko-ot i wszystko wiec czekam na @ bo NIC nie zwiastuje ,ze moglaby być fasolka;/

zobacze za 2 dni ak waga bo przed @ zawsze mam 1,5 na + jak sie woda zatrzymuje wiec zobaczy czy @ sie zbliża...

a tu dzis faktycznie pusto-produkcja idzie wieczorami:))

Martusia, niektórzy pracują :-D dlatego ich w dzień nie widać, hehe.
mama, u mnie żadna produkcja nie idzie, bo nie z kim, mąż daleeeekoooo, będzie dopiero w piątek wieczorem :-( i mam tak co tydzień od maja.

kahaka u mnie dzis temp.36,6, wczoraj mnie niezle bolaly jajniki, ja do tych testow tez mam mieszane uczucie, ale zrobilam wczoraj i wyszla b.ciemna testowa kreska.ostatnio kupilma 2 opakowania za 20 zl.wiec juz je mecze. ale w nastepnym cyklu raczej ich nie kupie.dzialamy caly czas a co z tego wyniknie to zobaczymy.zapisalam sie wczoraj do ginki na 13 grudnia, wtedy to bedzie rok staran i jak nam nie wyjdzie do tego czasu to niech sie za mnie wezmie.a jak tam u Ciebie?widze, ze niesmialy ten Twoj prosiaczek?

reklama
KAHAKA- oj to niezazdroszcze takich rozstań z mężem ....
KACHA10- dzialajcie tak czy tak-choc jak krecha wyszla b.ciemna to znaczy ze a 24-36 godz bedzie owulka -wiec...przyjemności i&&&&&&&&&&&&&&& za owocny cykl:)

Do góry