reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj Martusia, tez tak czasem mam! :-D

A ja sama w domu, tzn. z Prosiakiem ;-) i właśnie go oswajam (tzn. męczę, wyciągnęłam z klatki i głaszczę). Mąż wraca w piątek dopiero.
Właśnie Prosiak wykazał niezwykłą odwagę i przemieścił się o 3 metry :-D

reklama
Kobitki ja tylko na chwilkę, umieram z powodu tego zęba..
My już po wizycie z pielęgniarka, na przyszły tydzień mój ma wizytę już w sprawie badanek.

Miłego wieczorku :)

Lilith współczuję.
Martusia my mamy fretkę
Wrócilismy, wydaliśmy kupe kasy ale lodówka pełna. Tydzien spokoju tylko drobnostki trzba bedzie kupować.Teraz w końcu nalezy mi sie troche odpoczynku.

Hej :)

Widze, że temat o zwierzatkach ;) My planujemy kupić pieska shih-tzu ale jeszcze nie wiemy kiedy.
moja kumpela ma tego psa.jak sie chajtała to podrzuciła go do nas na 3 dni.
ta rasa nie tęskni za właścicielem ,tylko byle by ktoś był z nim/nią. dobijało mnie robienie tych kucyków,żeby włosy nie wpadały do oczów i codziennie przemywanie oczów wacikami....to nie rasa dla mnie.
ja nie mam żadnego zwierzaka,nie czuje potrzeby mieć,o jeden problem z głowy :D ale wolę owczarki, dobermany.rotweilery itd.
swego czasu podobał mi sie szar pei ale kurcze one też często mają problemy z oczami i ze skórą,ze względu na swoje fałdy - a naturę maja kocią...

lilou u nas w rodzinie tez jest shih-tzu i jest zupelie inaczej niz mowisz. Piesek jak tylko chociaz 1 osoba wyjdzie z domu to bardzo teskni. Wiec mysle ze zalezy od psa.

Właśnie przyszla @ - dziwne bo zawsze w pore przychodzila. Ale z jednej strony to dobrze, bo zaraz zaczynamy staranka ;d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pielęgniarka, to tylko taka formalność by dopełnić rejestrację. Pytania typu, czy ćwiczysz, co jadasz ile pijesz, ile ważysz, jakie masz ciśnienie, jakie choroby sa w rodzinie i co radzą, jakie badania etc. Zaproponowała mi cytologię bo u mnie mama, babcia, druga babcia i prababcia rakowe sprawy.
No i na następnej wizycie już lekarz i mąż póki co będzie swoje badania załatwiać, ja później :)

Musia, szkoda, że @ przylazła ale jak mówisz, szybciej można zacząć staranka :)

Martusia, ja ostatnio dawno tu u siebie brzuchatek nie widziałam, za to więcej małych dzieci :D

Na chwilę obecną z zębem dużo lepiej, za to senność mnie okrutna zlapała :D A tu mała jeszcze goni :D

Do góry